Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства сред своите членове платформата Preonow.

Preonow превръща пазаруването в спестяване. „Създадохме платформата Preonow, за да превърнем пазаруването на всеки потребител в спестяване, като му помагаме да взема планирани и обмислени решения. С правилната платформа клиентът и търговецът могат да бъдат партньори. Preonow помага на доставчиците да планират разходите си, за да работи по-добре бизнесът, докато потребителите откриват любимите си продукти на най-изгодната за пазара цена.“ – споделя създателят на платформата Мустафа Ахмедов.

Познавайки нуждите на потребителите, Preonow създава 8 категории, в които всеки човек ще може да открива любимите си артикули на най-добрата цена:
     1. Електроуреди
     2. Офис, дом и градина
     3. Мода
     4. Здраве и красота
     5. Услуги
     6. Храни
     7. Бебешки и детски стоки
     8. Домашни любимци.

В платформата Preonow всеки търговец има възможност да публикува неограничен брой обяви, а всеки потребител – да избира правилните за него и да планира своите покупки напред във времето.

Preonow прави трансформация в правенето на бизнес – във веригата на доставки има нов играч – Негово Величество КЛИЕНТЪТ. B2B модулът на Preonow позволява на различни бизнеси, особено на малки и средни предприятия (МСП), да се кооперират и да участват в общи поръчки. По този начин дори и най-малката заявка става част от една голяма поръчка, за която се борят всички доставчици. Вече МСП стават конкурентоспособни и пред пазарните лидери в бранша им.

Научете повече тук >> https://preonow.com

Share this post