SEOMAX се присъедини към членовете на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА)! БЕА приветства проактивното отношение на компанията към членство в асоциацията!

SEOMAX е дигитална агенция, която специализира в изграждане на цялостни дигитални стратегии и управление на рекламни проекти за страната и чужбина, ориентирана в постигане на печеливши резултати за клиенти от различни вертикали. Зад SEOMAX стои обединението на екипите на онлайн маркетинг звеното на Internet Media Group и дигитална агенция Tendrik, които са развили над 6 успешни собствени бранда в най-различни сектори от 2007 насам. Успоредно с това, са помогнали на над 300 клиенти в България и по света да стартират и наберат популярност в интернет.

Услуги, които специализира агенцията предлага: Изработка на сайтове и онлайн магазини, Поддръжка на сайтове, Seo оптимизация, Интернет маркетинг, PPC реклама в мрежите на Google и Facebook, Социални мрежи и Графичен дизайн.

„Ние инвестираме в образоване и подкрепа на модерните онлайн търговци както и цялостните ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ решения за техния бизнес! Нашата специалност са брандовете – помогнали сме на над 300 бранда да израснат!“ – сподели Любомир Атанасов, Управляващ партньор на SEOMAX.

Share this post