Конференцията Digital4Burgas: Дигитални възможности за бизнеса се завръща в морския град за своето пето издание. Домакин на събитието ще бъде Международен конгресен център, гр. Бургас, където на 11 май ще се съберат практици от дигиталния бранш и представители на бизнеса от града и цялата страна. Конференцията ще бъде открита малко преди 10 часа от Весна Балтина, заместник-кмет „Стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата“ на община Бургас, и Преслав Бобев, управляващ партньор на IMG Connect.

Програмата на конференцията ще представи иновациите в електронната търговия като фокусът ще падне върху подобряването на UX (потребителски опит) и UA (достъпност за потребителите) за създаване на по-лесно и удобно онлайн пазаруване. Мартин Пенчев, правен консултант в еCommerce сферата, ще предостави ценна информация за законовите рамки в сектора и ще обърне внимание на правната защита в цифровата сфера. Конференцията ще разгледа актуалната тема за киберсигурност, за да защити както бизнеса, така и потребителите от онлайн заплахи, и ще даде отговора на въпроса как да автоматизираме маркетинг процесите си с AI.

Както винаги и в това издание програмата на Digital4Burgas ще представи различни формати – експертни презентации, горещ стол, панелна дискусия. Една от най-интересните и очаквани горещи столове ще засегне темата за дигиталното бъдеще и възможности на Бургас.

Digital4Burgas е част от мащабния календар от конференции Digital4, който Internet Media Group и IMG Connect организират в цялата страна. Той е не само проект за дигитална трансформация на бизнеса, а цялостна инициатива, която се стреми към подобряване на икономическо развитие на общините в страната. Създавайки благоприятна екосистема, конференциите имат за цел да привлекат значителни инвестиции и бизнес в регионите на страната.

Вземете 30% отстъпка от цената на билета с промо код BEA30.

За повече информация и регистрация посетете: https://digital4burgas.com/

Конференцията Digital4Burgas се осъществява в партньорство с община Бургас, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, Българска предприемаческа асоциация, Югоизточен Дигитален Иновационен Хъб и други.

Share this post