Shoptalk Europe се завръща в Барселона този юни, след изключително успешно повторно стартиране през 2023 г., с цел да улесни цифровата трансформация на европейския пазар на дребно.

Целта на Shoptalk е да създаде най-динамичната и прогресивна общност в европейската търговия на дребно, фокусирана върху дигиталната трансформация и иновациите в ритейла и е-комерс индустрията.  Shoptalk обединява цялата екосистема; търговци на дребно, електронни търговци, марки, технологични иноватори и инвеститори на висше ниво и над 3000 лидери се присъединиха през 2023 г.

В основата на събитието е програмата за определяне на съдържанието на Shoptalk, която през 2024 г. ще се заеме с най-големите въпроси в индустрията, за да разбере как утрешните потребители ще открият, пазаруват и купят и как търговците на дребно и марките ще отговорят на техните очаквания.

Ето някои от въпросите, на които ще отговори Shoptalk Europe 2024, и примери за страхотни лектори, които ще се отговорят на тях:

  • Да надскочим шума върху изкуствения интелект, за да споделим казуси от реалния свят за това кои приложения на изкуствения интелект ще бъдат най-трансформиращи в индустрията. Tian Su е вицепрезидент по персонализация и препоръки в Zalando, ръководейки водещата на пазара работа на Zalando по използването на AI за предоставяне на персонализирани пазаруващи изживявания и е само един от 11-те фантастични търговци на др ебно и лидери на марки, които споделят своя опит в съдържание, посветено на новаторски AI приложения в търговията на дребно.
  • Какво е Unified Commerce, за кои сектори е подходящо и какви технологии и възможности са необходими, за да се достави? Един от най-вълнуващите разговори в търговията на дребно е как да се разбият организационните силози, за да се постави клиентът в сърцето на всяко предложение за търговия на дребно, като най-накрая се премине отвъд стандартното мислене. Чуйте от Maria Jose Barrera Rojas , глобален главен дигитален директор и директор за електронна търговия, Massimo Dutti, Inditex на Shoptalk Europe, която ще говори за това как тя ръководи предоставянето на последователно междуканално изживяване на техните клиенти.

  • Как се променят отношенията в индустрията в Европа на фона на нови B2B партньорства, особено водени от растежа на Retail Media Networks. Elodie Perthuisot е главен изпълнителен директор на Carrefour Испания и главен дигитален директор на Carrefour group, в идеалната позиция да отговори на този въпрос в своята основна лекция.

  • Как марките стимулират диференциацията, лоялността и търсенето и как използват екосистемата от търговия на дребно, едро, пазар, DTC и агрегатори, за да отговорят на това търсене? Една от най-завладяващите истории на марката през 2023 г. беше препозиционирането на Барби от Mattel. Чуйте от Sanjay Luthra, изпълнителен вицепрезидент, управляващ директор Mattel EMEA & Global Head Direct to Consumer International, Mattel, за това, което научават от тяхната платформа директно от потребителите, Mattel Creations, като мощен катализатор за дигитална трансформация и по-голяма връзка с потребителите.

  • Какво представляват пътуванията на клиента от следващо поколение? Чуйте от Stanley 1913, екипа зад вирусната социална медийна сензация, Stanley Quencher, за това как TikTok е помогнал за трансформирането на тяхната 110-годишна компания, като представя техните продукти на изцяло нов потребител. Andréa Martins , президент, EMEA & LATAM, Stanley1913 ще сподели своята гледна точка за това как да успеем със социалните медии и техните създатели.

Съдържанието в Shoptalk е различно от другите събития. Програмата е изцяло редакционна и се подготвя въз основа на отзивите от индустрията, включително от Консултативен съвет от водещи търговци на дребно и марки, и не се приемат плащания от никакви лектори. Всички са избрани по заслуги!

В момента са подбрани 175+ страхотни лектори за 2024 г., две трети от които са основатели, изпълнителни директори или други ръководители на C-ниво, а останалите поне вицепрезиденти в техните организации. Изслушването от тях предоставя уникална възможност да чуете свежи прозрения и действени изводи от самите лидери, които са пионери в трансформацията на индустрията.

Елате и се присъединете към общността на Shoptalk Europe’s десижън мейкърите на ритейл и е-комерс индустрията в Барцелона от 3-5 юни 2024.  

За повече информация: https://hubs.ly/Q02jjj3R0

Вижте програмта: https://hubs.ly/Q02jjh_K0

Вземете своя билет тук: https://hubs.ly/Q02jjh_R0

Share this post