От 3 до 5 юни 2024 в Барселона, Shoptalk Europe ще обедини най-високопоставената общност на континента от 4000+ лица, вземащи решения (1 от 3 C-suite) от най-влиятелните търговци на дребно, марки, доставчици на технологии, инвеститори и анализатори, за да преосмислят утрешните дигитални иновации офлайн и онлайн.

Създаден за и от индустрията, консултативният съвет на Shoptalk Europe 2024 е съставен от лидери от цялата екосистема, които помагат да се изработи програмата, като наблягат на най-важните тенденции и технологии в търговията на дребно и хранителните стоки. Това са тези лидери:

Stijn Demeersseman, Chief of Staff, Amazon Fashion Europe

Isabelle Aberman, Global Retail Director, Camper

Jessyn Katchera, Executive Director – Head of E-Commerce France & Group, Carrefour

Jérôme Dubreuil, Chief Innovation Officer, Decathlon

Ekta Chopra, Chief Digital Officer, e.l.f Beauty

Vishal Katelia, Senior Head of Customer & Innovation Strategy, Farfetch

Sara Sjöberg, Head of Marketing & Digital Sales, South Europe, H&M

Sathya Nandakumar, Chief Technology Officer, Holland & Barrett

Cassandra Bergsland, Director of Omnichannel, John Lewis Partnership

Bruno Mourão, Head of Ecosystem, Sonae MC

Simon Miles, VP Global OmniChannel Commercial Strategy, The Coca-Cola Company

От брутална критика кои AI приложения ще трансформират екосистемата до анализиране кои технологии са ключови за безпроблемната потребителска пътека на клиента, има само една програма в индустрията, която обхваща 12-те най-големи възможности, оказващи влияние върху цялата екосистема на търговията на дребно в Европа.

Освен това Shoptalk Europe предлага Meetup – най-голямата и най-ефективна програма за срещи на дребно в Европа. Улеснявайки 25 000+ взаимно съвпадащи бизнес срещи във всички вертикали, неговата ефективност е доказана с удивителните 94% от търговците на дребно и марките, които оценяват своето нетуъркинг изживяване като добро или отлично на Shoptalk Europe 2023. Кодът за Meetup регистрация е RBH100BEA и е валиден до 31 декември 2023. Добавете кода  към Meetup приложението за срещи в раздела за коментари.  

Регистрирайте се до 1 декември, за да вземете своя билет за Earlybird и спестете €1600 от пълната цена: https://hubs.la/Q027Gp5X0

Share this post