Изкуственият интелект на фокус в предстоящото издание на E-Commerce Conference

Остава по-малко от месец до предстоящата 6-та конференция за електронна търговия, която ще се проведе на 14 ноември в Националната опера и балет в Скопие. Събитието обещава ден, изпълнен с основни доклади, панелни дискусии и неформални разговори за интеграцията на изкуствения интелект, данните и маркетинга в областта на електронната търговия. Присъстващите ще имат изключителната възможност да се учат от международни и местни пионери и лидери в индустрията, които ефективно са използвали изкуствения интелект, за да ускорят своя успех в онлайн търговията.

Конференцията ще проучи как AI променя реалността на електронната търговия, задълбочавайки се в ключови теми като използване на AI за персонализиране на потребителското изживяване, вземане на решения, базирани на данни и др.

Г-н Стево Пендаровски, президент на Република Северна Македония, ще произнесе своето встъпително слово на конференцията.

След това конференцията продължава с първата сесия, наречена „Marketplace Mavericks: Отприщване на успеха в онлайн търговията на дребно“, която се състои от панелна дискусия и казус, който включва лидери в индустрията от регионални и глобални пазарни платформи като Marko Carević, главен изпълнителен директор на Ananas, Katarzyna Rosa, ръководител за обучение и развитие на търговци в „Алегро“ и Raluka Bujoreanu, продуктов лидер в „Zalando“, Никола Илчев от „Е-commerce Academy“ от България и др.

По-късно през деня, чрез сесията „В центъра на вниманието на изпълнението и плащанията: Ще разбием ли регионалната трансгранична електронна търговия?“ присъстващите ще проучат възможностите за плащане при електронна търговия в региона, пътя към успеха и извлечените уроци. Тази сесия включва разговори с изтъкнати лектори от региона, включително Бранко Греганович, главен изпълнителен директор на NLB Banka Makedonija, Иван Мирковски, главен изпълнителен директор на „Smart Living“, Елвис Пивич, съосновател на „My Brand“ от Босна и Херцеговина, Фидан Рамизи, основател на платформата aoos.com.al от Албания, Соня Буха, мениджър електронна търговия в Mona Moda от Сърбия и много други.

Конференцията продължава със сесията „Състезанието за иновации и технологии: Как да използваме AI, данни и маркетинг в електронната търговия“. Тази сесия изследва иновациите и напредъка в областта на електронната търговия, включително презентация на Стефан Ковачевич, глобален дигитален шелф лидер за електронна търговия в Nestlé, последвана от панелна дискусия за бъдещето на маркетинга с експерти от различни области.

Последната сесия, озаглавена „Финансиране на електронната търговия и какви са апетитите на VC?“ се фокусира върху възможностите за финансиране и растеж на бизнеса за електронна търговия в страната и региона.

Тази година конференцията отваря врати за регионалната публика за втори път. Очакват се над 600 гости – успешни предприемачи, електронни търговци, директори на компании и държавни представители от Северна Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, Косово, Черна гора, Румъния, България и Хърватска, което прави конференцията уникална за региона в своето шесто издание.

Купете своя билет с 50 EUR отстъпка, като използвате кода на БЕА като партньор на конференцията: bea50offeb

Повече информация относно програмата и всички други подробности, свързани с конференцията, включително последните 50 билета в продажба, можете да намерите на официалния уебсайт на конференцията: https://ecommerceconference.mk/


Share this post