Горди сме да обявим, че Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) стартира партньорство с White Label World Expo Frankfurt – водещото и най-влиятелно събитие в Европа, където можете да общувате с посветени на white label професионалисти, онлайн търговци и доставчици! На 11 и 12 октомври 2023 г. в Messe Frankfurt, Германия, хиляди посетители ще търсят неограничени възможности да разширят бизнеса си до световния пазар. Събитието е перфектна дестинация за лидери на white label и продавачи-пионери в електронната търговия със сходно мислене, които се потапят в най-добрата платформа за свързване със собственици на бизнес и увеличаване на печалбите!

На White Label World Expo Frankfurt можете да се свържете с топ професионалисти, които искат да победят конкурентите и да намерят най-новите продукти, услуги, технологии и оферти, революционизиращи индустрията за електронна търговия! Разгледайте вдъхновяващи семинари, награди за иновации на живо и 350 авангардни изложители и иновативни идеи.

Получете съвети за оферти, за да се откроите от конкуренцията и да увеличите приходите си. Подобрете собствения си опит, брандиране, маркетингови решения, съвети и трикове как да успеете на онлайн пазара. На White Label World Expo Frankfurt ще общувате с лидерите в сектора на онлайн търговията на дребно, ще развивате печеливши партньорства, ще се учите от експерти и много повече!

Регистрирайте се за своя БЕЗПЛАТЕН билет сега и ще се видим там!

Share this post