Digital4Sofia е част от проекта Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира повече от 4 000 участници. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място – да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания се организира за трети пореден път в град София и ще събере едни от най-успешните специалисти в сферата на онлайн търговията и финтех индустрията. Те ще споделят практични съвети и ще представят нови тенденции и актуални дискусионни теми, свързани с e-commerce и разплащанията.

Основни акценти в програмата:

  • Иновации и добри практики за глобалната електронна търговия
  • Детайлна персонализация в маркетинг кампаниите – задължителен елемент за успех в онлайн търговията
  • Какви дигитални преживявания очакват Българите при финансовите услуги
  • Web 3.0 – Иновации в разплащанията и криптовалутите като начин за разплащане в електронната търговия.

Digital4Sofia ще се проведе на 13 юни 2023 в Interpred World Trade Center, София.

За повече информация за програмата, лекторите и регистрация посетете: https://digital4sofia.com/

Събитието се осъществява с подкрепата/партньорството на:

Столична община и “Иновативна София”, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс Aсоциация (БЕА) , Българска асоциация по информационни технологии, SoftUni Digital, IАB Bulgaria.

Share this post