За втора поредна година Sales Club Conference ще обедини усилията на лидери, извоювали челни места в областта на бизнеса, които вярват, че тайната на успеха се крие в създаването на прогресивна и конкурентна среда. Идейната концепция на конференцията залага на представяне и дискусия на новите стратегии, технологии и методи, които ще са в помощ както на опитни, така и на начинаещи собственици на малък, среден и голям бизнес.

На Sales Club Conference 2023 ще откриете нови познанства и потенциални бизнес партньорства, ще чуете реални истории за развитие на бизнеси, стратегии за управление на хора, тактики за по-добри продажби и нови методи и технологии, за които дори и не сте предполагали, че може да използвате в своя бизнес или на работното си място!

С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВА SALES CLUB CONFERENCE 2023?

Темата на второто издание на конференцията е “Oт криза в криза? Tрансформация и адаптация на бизнеса”, a на фокус ще бъдат новите стратегии, необходими за приспособяването на големите и малки предприемачи към динамиката на съвременната икономическа ера. Ще разгледаме корпоративната действителност у нас с участието на утвърдени специалисти в 5 дискусионни панела.

  • e-COMMERCE
  • Технологии на бъдещето
  • FMCG сектор
  • Образование и човешки ресурси
  • Маркетинг и комуникации

Sales Club Conference 2022 ще се проведе на 12 Май, Интер Експо Център – Зала Витоша, начало: 09:00 часа!

🔷Всички партньори и лектори, както и пълната програма, може да видите на сайта: https://salesclub.pro/     

🔷За всички членове и съмишленици на БЕА, предоставяме промо код за 20% отстъпка: БЕА20

🔷Покупка на билети: https://salesclub.pro

Възползвайте се от възможността да станете част от бизнес събитие, което ще Ви обогати с нови знания и умения и ще изведе кариерата Ви на следващо ниво!

Share this post