Delta.BG е сред водещите хостинг компании на българския пазар, лидер в сегмента за персонализираните хостинг решения. Фокусът на компанията (B2B) е върху предоставянето на custom решения, проектирани специално за нуждите на по-големи бизнес проекти.

Успехът на компанията се дължи на индивидуалния подход, който включва анализ на текущата IT инфраструктура, проектирането на оптимално решение, неговото наблюдение в тестова среда до постигане на най-добрите резултати за проекта и тяхното имплементиране в продуктивна среда.

След успешната реализация на такова специализирано облачно решение, Delta.BG се ангажира с мониторинг и поддръжка, за да гарантира, че клиентите винаги получават максимума. При развитие на проекта, компанията разполага с гъвкавостта да откликне на променящите се нужди и да го поддържа в оптимална среда.

За да бъде винаги на върха Delta.BG привлича експерти от най-високо ниво, които продължават да се развиват и усъвършенстват. В хардуерно отношение също няма място за компромиси, тъй като надеждността и сигурността на услугата са ключови за нейния успех.

През 2022 г. Delta.BG се отличи, като първата българска хостинг компания с успешна имплементация на OpenStack в своя клауд. Платформата за управление на облачни пространства е създадена в САЩ, за да удовлетвори нужди на НАСА, а след отварянето на кода, към проекта се присъединяват гиганти, като Microsoft, Intel, Samsung, Cisco, Ubuntu, HP, Dell и други сред които своето име, като член на OpenInfra Foundation ще запише и Delta.BG:


През 2023 година Delta.BG отваря нова страница в своята история, с разширяване на портфолиото си от услуги, в т.ч. и те да бъдат достъпни за клиенти без експертиза в системната администрация.

От тази си позиция Delta.BG са готови да подадат ръка на онлайн бизнеса в България, за прилагане на по-добри практики и иновативни технологични решения, които са достъпни в световен мащаб, а вече и в България.

Share this post