71% от курсистите завършили първия акредитиран SEO курс в България през 2022 г. имат успешно кариерно развитие. SERP Acad. отново отваря врати през 2023 г. като организира нови модули с ограничени места, започващи на 14.01.2023 г.

В навечерието на студентския празник, SERP Acad. тематично обяви второто издание на предлаганото от тях тясно специализирано SEO обучение с акредитация от Стопански факултет към Софийски Университет “Св. Климент Охридски”, което ще започне на 14.01.2023 г.

Обзор за първото издание – SERP Acad. 2022

Първите курсисти преминали SERP Acad. 2022 получиха своята следдипломна квалификация след успешно защитаване на всички модулни изпити. Церемонията се състоя в Стопански факултет на СУ “Св. Климент Охридски”.

Курсистите споделят положителните си впечатления за академията и курса във видео отзивите си. Голяма част от тях развиват успешни SEO кариери към този момент, прилагайки знанията, придобити по време на тяхното обучение.

SERP Acad. подобряват структурата на своите модули

На база обратна връзка от курсисти и световна методология SERP Acad. представя изцяло нов формат на обучение, който позволява пълна свобода на избор за новите курсисти.

Едно нещо не се променя – стремежът към индивидуален подход. Никола Минков, CEO на Serpact, споделя че всеки един от записалите се за него е бил отделен проект, изискващ различен подход.

Поради тази причина, SERP Acad. 2023 разполага с ограничени места, с цел да се запази индивидуалния подход и възможността за създаване на общество от професионалисти,  което е в основата на ценностите на академията.

Структура на SERP Acad. 2023

Мотивирани от успеха на завършилите през 2022 г. курсисти, организаторите и лекторите на SERP Acad. се събират отново на 14.01.2023 г., с цел да подкрепят SEO обществото и качеството на SEO услугите, предоставяни в България.

Обучението в SERP Acad. 2023 е разделено на четири модула, като желаещите могат да се запишат за всеки един от тях отделно. За тези, които проявят интерес към пълната програма има предвиден пакет SERP Acad. на специална цена.

Ето и кои са четирите модула:

  • Въвеждащ SEO модул – Евгени Йорданов, CEO в NEXT BASKET, ще въведе курсистите в основите на оптимизацията за търсачки и предимствата на органичния трафик.
  • Модул по Technical SEO – Никола Минков, CEO на Serpact, ще говори за това как се оптимизират технически параметри и как техническата SEO оптимизация подобрява класирането в SERP.
  • Модул по Semantic SEO – Дидо Григоров, Head of Content & Semantic SEO в Serpact, ще навлезе в детайли относно изграждането на ефективни стратегии за съдържание.
  • Модул по CPS (Content Promotion Strategy) – Борислав Арапчев, SEO стратег в Serpact, ще внесе яснота по въпроси, свързани с ефективно промотиране на съдържание и link building стратегиите.

Занятията в модулите са разпределени веднъж в края на всяка седмица, планирана за всеки модул.

За да научите повече за обявените модули и графици и да се запишете за предстоящото обучение, разгледайте уеб сайта на SERP Acad.

Партньори на SERP Acad.

Зад SERP Acad. стои Serpact, изявена агенция в сферата на SEO услугите в международен мащаб. За да се състои и новото издание на академията, агенцията работи в партньорство със Софийски Университет “Св. Климент Охридски”, Българска Е-Комерс Асоциация, E-commerce Success Foundation, както и медиите BTV Media Group и 24 Часа.

Лариса Иванова, организатор на SERP Acad.:

“За мен е истинско удоволствие да положим началото на една нова и изпълнена с ентусиазирани, млади експерти среда, която ще се разраства с всяка следваща година!”

Уеб сайт: https://serpacad.com/

Email: info@serpacad.com

Share this post