Основана през 2019 г. в Румъния, Flip е маркетплейс платформа за търговия с употребявани и сервизирани телефони, оперираща в Румъния и България. Flip цели да революционизира начина, по който хората продават и купуват употребявана електроника онлайн.

Младият технологичен стартъп става част от eMAG Group през 2021 г., а в началото на юни 2022 г. стартира и на българския пазар. Създаден, за да направи интернет дружелюбно място за продавачите и по-сигурно за купувачите на мобилни телефони, за кратко време платформата се утвърждава като доверен партньор в онлайн пазаруването. Flip отговаря на въпроса на потребителите как да удължат живота на употребяваните си телефони, като им предоставя удобен и бърз начин за продажба, а за тези, които искат да купят, това е сигурно място, с голямо разнообразие от качествени продукти за всеки вкус.

Flip предлага отлично потребителско изживяване, високо качество, прозрачност и сигурност за купувачи и продавачи на смартфони, спестявайки им време и пари. Умният начин за покупка и продажба на телефони онлайн, във Flip потребителите могат да намерят проверени употребявани телефони с 24-месечна гаранция и до 50% по-ниски от пазарните цени на нови устройства. Освен разнообразие, сигурност и добри цени, Flip осигурява на българските си потребители безплатна доставка в рамките на един-два дни и възможност за безплатно връщане в 30-дневен период. На платформата се предлагат топ брадове като Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi.

За повече информация посетeте www.flip.bg.

Share this post