eBay е не само един от най-големите маркетплейси в световен мащаб с над 1,5 милиарда обяви, но и бизнес ускорител. Благодарение на своята програма за растеж за бизнеса, eBay помага на търговците на дребно да станат глобални, без да се отделят от екрана си, независимо къде се намират.

eBay означава 147 милиона активни купувачи, 17 милиона продавачи и 190 пазара по целия свят. Българските бизнеси вече могат да се възползват от този огромен трафик и да получат персонализирана подкрепа, за да настроят своята бизнес дейност в eBay и да се разрастват в световен мащаб, като се присъединят към Програмата за растеж на eBay за бизнеса.

eBay предлага на българския бизнес уникален пакет за поддръжка за разрастване на бизнеса им и продажба на милиони купувачи по целия свят – напълно безплатно.

Програмата за поддръжка с eBay е на стойност хиляди долари и включва:

  • Персонализирана поддръжка от личен мениджър по растеж в eBay;
  • Персонална програма за обучение за настройка на дейността в eBay;
  • Високи лимити за продажба, за да се даде възможност за бърз растеж;
  • Безплатен абонамент за магазин в eBay за 3 месеца.

След като влязат в Програмата за подкрепа, отговарящите на условията бизнеси ще се възползват от индивидуални и персонализирани насоки от личен мениджър за растеж на eBay, който ще преведе фирмите през лично обучение в пет стъпки. Целта е да научите всички специфики на пазара: от създаване на акаунт и качване на инвентар до комуникация с клиенти.

На следващия етап, ще Ви бъдат представени инструменти и решения за улесняване на транзакциите, провеждане на пазарни проучвания и използване на маркетинговите инструменти на eBay, като същевременно ще се насърчават перспективите за бърз растеж благодарение на високите лимити за продажба. И накрая, уникалният пакет за поддръжка включва безплатен абонамент за магазин в eBay за 3 месеца.

Българска Е-комерс Асоциация се гордее да си сътрудничи с eBay и да популяризира програмата за растеж на eBay в рамките на своята мрежа, като същевременно прави крачка напред към трансгранична среда за електронна търговия. Програмата за растеж на eBay допринася за превръщането на трансграничните продажби в реалност за българския бизнес.

Присъединете се към над 12 000 български продавачи в eBay!

Кандидатствайте за програмата за растеж на eBay тук >>

Share this post