Shoptalk е най-голямата в света общност, променяща търговията на дребно. Основана през 2016 г., тя бързо се превръща в най-голямото събитие за иновации на дребно в Америка и сега е широко прието като глобален дом за иноватори в търговията на дребно.

Стартирайки тази година и в Европа, Shoptalk Europe идва в Лондон на 6-8 юни, за да бъде новият дом за най-смелите пионери в Европа, които да преосмислят бъдещето.

Всички, които имат отношение към търговията на дребно и бързооборотните стоки, ще бъдат на Shoptalk Europe. Над 2500 представители на утвърдени търговци на дребно и брандове, стартиращи фирми, технологични компании, инвеститори, медийни анализатори и др. ще присъстват. Shoptalk Europe 2022 ще включва и Groceryshop — водещото събитие за хранителни стоки и бързооборотни стоки, поставяйки и двете в светлините на прожекторите.

Аудиториите на Shoptalk и Groceryshop идват, за да учат, да си сътрудничат и да създават бъдещето на търговията на дребно през трите дни на изключително подходящо съдържание, курирани срещи, продуктивна работа в мрежа и улеснени социални ангажименти. Tяхното преживяване в Shoptalk e невероятно, образователно, енергизиращо, вълнуващо, проницателно, вдъхновяващо, продуктивно и забавно.

Какво ще научите:

• Новаторски дигитални преживявания;

• Трансформацията на физическата търговия на дребно;

• Променящият се потребител;

• Бъдещето на хранителните стоки и бързооборотните стоки;

• Иновативни стратегии за растеж;

• Революционни маркетингови стратегии и тактики;

• Бъдещето на марките;

• Нововъзникващи технологии за търговия на дребно;

• Глобален опит и иновации в търговията на дребно;

• Разнообразие, справедливост и включване (DEI)

• Иновативни подходи за устойчивост в търговията на дребно.

Търговците на дребно и брандовете могат да присъстват на Хоствана програмата за търговци на дребно и търговски марки, която се провежда в Shoptalk Europe с цел да подобрят познанията си за най-новите технологии, тенденции и бизнес модели в търговията на дребно, както и да си сътрудничат с колеги, стартиращи фирми, технологични компании и инвеститори в отворена, приятелска среда.

3000+ 15-минутни срещи на място ще бъдат насрочени за 500+ лица в Shoptalk Europe.

Ако сте с търговец на дребно или търговска марка, може да кандидатствате за безплатни билети за Shoptalk Europe плюс до £500 възстановяване на разходи за хотел/пътуване с Хостваната програма за търговци на дребно и марки. Възстановяването на разходите за пътуване/хотел се основава на разписки, представени след събитието. Към днешна дата ShopTalk е възстановил на търговците на дребно и марките над 3 милиона долара за хотели/пътувания и е предоставил безплатни билети на стойност допълнителни 5 милиона долара.

За да се класирате, трябва да отговаряте за закупуването или оценката на технологиите за търговия на дребно или електронна търговия и да отделите до осем 15-минутни срещи на място.

Запишете се навреме и ще можете да изберете компаниите, с които искате да се срещнете от над 250 участващи спонсори като част от нашия процес на двойно избиране. Няма да е необходимо да пропускате никакви сесии по дневния ред за тези срещи. Вашите до осем (8) 15-минутни срещи (общо само до два часа) ще се провеждат в определени часове в понеделник, вторник и сряда на Shoptalk Europe. Окончателният Ви график ще ви бъде изпратен седмица преди събитието.

Научете повече за Shoptalk Europe  >>

Share this post