An-GDesign е електронен магазин за ръчно изработени бижута, аксесоари и сувенири. Но преди всичко онлайн бутикът е един прекрасен пъстър свят, който от 2012 съчетава строго индивидуалното си виждане към всеки един изработен предмет или бижу с вдъхновяваща доза въображение и чисти капки любов към това, което правят неговите създатели.

На фона на масовото производство, екипът не спира да търси и да намира своята уникалност! Всяко едно бижу е единствено по рода си и е създадено в ограничено количество, т.е. в повечето случаи в единични бройки. Дори да са част от серия, самият процес на работа прави различен всеки елемент и продукт, който ще откриете в портфолиото на  An-GDesign. Създателите работят основно с естествени материали като минералите – за да са по-близо до природата, но въображението им обича да комбинира и можете да откриете изработки с готови стъклени, пластмасови, дървени и/или метални елементи.

През годините неведнъж екипът е заявявал, че коректността е приоритет. Държи на доверието на своите клиенти и всячески се опитва да го оправда. Затова не възприема An-GDesign като обикновен електронен магазин, а като мини бутик, в който всеки може да получи индивидуално внимание и специално отношение.

Друга цел на бутик An-GDesign е грижата за природата, за зеленото „наследство“, което ще остави не на децата си, а на внуците и правнуците. Е-търговията, за съжаление, се превръща в един от водещите замърсители – множеството транспортни опаковки и увеличения брой на доставките са сред основните проблеми на онлайн предлагането на стоки. An-GDesign няма възможност да повлияе върху начина на доставка, но по отношение на опаковките, се стреми да минимизира излишните хартии и други опаковъчни средства.

„Въпреки че е времеемко като процес, в An-GDesign изработваме ръчно от рециклирани хартия и текстил своите мини картонени опаковки, както и подаръчните торбички, предназначени специално за бижутата.  Вярваме, че всяко усилие е важно и се опитваме, съвместно с нашите клиенти, да правим най-доброто за обществото ни като цяло“ споделя Ана Тодорова, собственик на онлайн бутика.

За повече информация, посетете: https://www.an-gdesign.com/

Share this post