Globe One Digital е агенция за дигитален маркетинг, ориентирана към постигане на конкретни резултати, оперираща в Гърция, България, Румъния и Сърбия. С богат над 20-годишен опит, Globe One Digital е помогнала на над 2 000 клиента от всички основни индустрии да развият бизнеса си чрез ефективен дигитален маркетинг.

След разрастването си в България през 2014 г., компанията предоставя професионални услуги на над 30 средни и големи компании, които обхващат широк спектър от индустрии, поставяйки бизнес резултатите в основата на своята дейност.

Агенцията е фокусирана върху изграждане на марки, генериране на продажби и осигуряване на ефективност чрез омни-канални решения, които включват: дигитална трансформация, уеб дизайн и разработка, дисплейна реклама, социални медии, SEO, PPC, Google Ads, стратегия за съдържание, анализ на данни и дигитално маркетингово обучение.

Globe One Digital е премиер партньор на Google, член на IAB и е в класацията Топ 100 на Inc.5000 за най-бързо развиващите се европейски компании. Доказателство за опита и експертизата на агенцията са над 40-те спечелени награди за постижения в дигиталния маркетинг.

Корпоративната социална отговорност е една от основните ценности на Globe One Digital. Компанията активно подкрепя програми за помощ на бежанци, организации с нестопанска цел, културни инициативи, награди и конференции, местни спортни отбори и технологични стартъпи.

За повече информация, посетете:  https://www.globeonedigital.com

Share this post