TBI Bank е дигитална банка от следващо поколение, предоставяща финансови и допълнително внедрени услуги чрез широка мрежа от „phygital“ канали и платформи на своите крайни клиенти, малки и средни предприятия и търговци. TBI оперира в България, Румъния, Германия, Швеция, Полша и Литва и е част от 4finance, един от европейските лидери в областта на дигиталното потребителско финансиране. Чрез собствена мрежа от 300+ локации и доверена мрежа от над 11 000+ търговци, банката обслужва над 1 милион клиенти.

Успешният бизнес модел и фокусът на TBI върху клиентите я превръщат в една от най-печелившите и ефективни банки в България през последните 7 години (Капитал K10).

TBI се отличава чрез изцяло дигиталните си решения за онлайн бизнеса, които предлагат улеснена интеграция и предоставят възможност на партньорите на банката да увеличат продажбите си чрез растящ брой конверсии и по-голяма стойност на клиентската кошница.

Следвайки стратегията си за подобряване на потребителското изживяване при пазаруване, както и подкрепяне на своите търговски партньори, TBI Bank пренася в България последната глобална тенденция във финансирането на покупки – „Купи сега, плати по-късно“. TBI е първата банка в България, която предлага това решение под шапката на бранда TBIPay. Този алтернативен разплащателен метод  позволява на потребителите възможността да закупят желаните от тях продукти само с няколко клика в напълно дигитална среда, без никакви допълнителни такси и лихви за тях, като същевременно позволява разсрочване във времето на части до 4 месеца.

Научете повече на https://tbibank.bg.

Share this post