Remixshop.com е един от водещите онлайн магазини за second hand и outlet мода в Европа. Предлага висококачествени маркови дрехи и аксесоари в 9 държави – Австрия, България, Германия, Гърция, Полша, Румъния, Словакия, Чехия, Унгария. Eкипът на компанията от над 600 души и логистичен център в София, България се грижат за разнообразната продуктова селекция, точното описание на всеки един артикул и бързата доставка до клиентите.

Всеки ден в онлайн магазинът се добавят над 5 000 продукта към асортимент от над 100 000, разделени в 6 основни категории – жени, мъже, деца, чанти, обувки и аксесоари. Пазаруването в Remix е като игра – цените на продуктите се променят постоянно и падат неочаквано. Клиентите трябва да ги следят регулярно, за да не пропуснат най-добрите оферти, но да помнят, че бройките са ограничени и някой друг може да ги изпревари, да търсят ексклузивните промоции с допълнителни отстъпки, както и специалните колекции за следващия сезон!

В портфолиото на Remix са включени над 5 000 световноизвестни марки в три ценови сегмента – Luxury (дизайнерски марки, високо ценово ниво), Mid Range (модерни марки, по-високо ценово ниво от budget) и Budget (популярни марки, изгодна комбинация качество/цена).

Освен да пазаруват от Remix, клиентите могат и да изпращат за продажба на remixshop.com своите запазени дрехи и аксесоари чрез услугата “Продайте на Remix”.

Remix вярва в зелената страна на модата и затова дава втори живот на запазени и почти нови дрехи и аксесоари, заставайки за мотото: reuse reduce remix. За производството на една памучна тениска се използват близо 3 000 литра вода, а при продукцията и дистрибуцията на 1 кг дрехи обикновено се отделят между 15 и 30 кг въглероден диоксид. Всеки може да изглежда стилно, без да вреди на природата, а най-лесният начин да го прави е да не насърчава свръхпроизводството на модната индустрия и да избира second hand и outlet.

За повече информация, посетете: https://remixshop.com

Share this post