ТНТ България ЕООД е основана на 22.12.1995 г. и вече 25 години успешно работи на българския пазар, предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка на документи, колети и карго товари по света и на територията на цяла България. ТНТ България е дъщерна компания на FedEx Express в Европа.

FedEx Express придоби холандската корпорация TNT през 2016 г. Интеграцията на най-голямата мрежа в света за експресен въздушен транспорт и ненадминатата европейска сухопътна мрежа свързва клиентите си с повече пазари по света и дава повече възможности за растеж.

FedEx Express предоставя бързи и надеждни услуги в над 220 държави и територии по света. Изберете FedEx Express, когато Вашите документи, пакети или палетизирани товари трябва да пристигнат до определено време.

Възможности за електронна търговия с FedEx/TNT

Електронната търговия се превърна в съществена част от търговията на дребно и промени из основи начина, по който пазаруват потребителите. Тъй като онлайн пазаруването става все по-важно за стотици милиони хора, независимо дали купуват домашни потреби или луксозни стоки, последният етап от доставката – къде и как да получат стоките – придобива все по-голяма важност. Заедно с клиентите си, във FedEx и TNT работят това да се случи чрез набор от решения, които им позволяват да доставят с правилната скорост, с точната цена и с необходимото удобство.

За повече информация за TNT и FedEx в България, посетете http://www.tnt.com/bg и https://www.fedex.com/bg-bg/home.html

Share this post