VPS.BG е изцяло българска хостинг компания, създадена през 2013 година. Мисията на компанията е да предоставя хостинг услуги с повече производителност и капацитет на ресурсите.

ВПС.БГ е иноватор на българския хостинг пазар. Компанията е една от първите, които предложи виртуални сървъри със сторидж изцяло на SSD през 2014 година и една от първите в България, която през 2020 година въведе използването на новите мощни процесори AMD EPYC. Споделеният хостинг също е по-различен от традиционния – използват са технологии като CloudLinux, Imunify, LiteSpeed и други, които правят услугата по-бърза и по-сигурна. Фирмата предлага и наети сървъри тип VDS, при които сървърът разполага със 100% от физическите процесорни ядра без да се споделят с други клиенти. Стремежът за подобрения е непрестанен и в други аспекти, VPS.BG също се отличават и с допълнителни услуги, като иновативната DDoS защита с висок капацитет и променящи се AI алгоритми.

Екипът на VPS.BG се състои от IT ентусиасти, които имат страст към облачните технологии и това води до добре изградена, сигурна и надеждна инфраструктура, обичана от клиентите и помагаща развитието на техния бизнес.

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства ВПС.БГ като асоцииран член!

Share this post