Българската Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства новия си асоцииран член Gift Tube.

Gift Tube е платформа за продажба на ваучери за преживявания. С ваучерите от Gift Tube подарявате спомени, преживявания които остават в сърцето и се помнят дълго. Ваучерите пристигат в оригинална опаковка тубус, която е подарък от Gift Tube.

Gift Tube предлага на клиентите си над 300 услуги от следните категории: адреналин, здраве, красота, масажи и спа пакети, забавления в града, дегустации, ескейп стаи, туризъм, личностно развитие, детски парти пакети, билети за театър.

Голяма част от преживяванията са групирани е 6 ценови категории 50, 75, 100, 125, 150, 200 лв. Всяка категория има свое име. Подарявайки ваучер Gift Tube на стойност, получателят избира сам услуга включена в ценовата категория. Той може да доплаща или да прави комбинации със стойността на получения ваучер в рамките на ценовите категории. Изборът на преживяване става посредстом уникалния код, който носи всеки ваучер. Въвежда се на сайта и се избира услуга, попълва се запитване за резервация. Резервациите се правят от екипа на Gift Tube, а клиентите получават обратен имейл с потвърждение и детайли за доставчика на услугата.

Всеки един ваучер може да бъде персонализиран с име и пожелание. Валидността е 6 м., но може да бъде удължена срещу допълнително заплащане.

Клиентите на Gift Tube могат да закупят и конкретна услуга, която е публикувана в една от двете специални категории – PROMO и EXCLUSIVE 200 +. Това са две категории за услуги до 200 лв. и над 200 лв.

Поръчка: Ваучерите се заявяват онлайн и пристигат според избора на клиента:
•            По имейл – веднага след потвърждаването на плащането от страна на Борика;
•            Със Спиди – за 1 работен ден –в безплатната ни опаковка тубус;
•            На място.

Ваучерите от Gift Tube за подходящи за всеки: за лично полване, за подарък на приятел, колега, роднина, доктор или дори непознат. Gift Tube е предпочитан подарък от фирми за техните служители и партньори. Улеснението, което дава платформата и елегантният начин, по който се поднася правят подаръка истински завършен.

За корпоративните клиенти се предлага брандиране на капачката на тубуса с логото на фирмата или специален уникален дизайн на целия етикет за по-големи поръчки.

Коледните подаръци тази година могат да са вауери от Gift Tube в специална Коледна опаковка.

Можете да се доверите на Gift Tube за организацията на вашия тийм билдинг. Очаквайте голямо портфолио скоро на сайта.

Основната цел на Gift Tube е – да е лесно и да предлага голямо разнообразие, от които клиентите да могат да избират.

Не на последно място е отношението и опаковката Gift Tube – елегантен тубус, в който ваучерът е навит като папирус. Тубусът е безплатен за всеки клиент.

Съвсем скоро в Gift Tube ще откриете ваучер за ескейп стая на стойност, ваучер за дегустация, ваучер за ресторант, ваучер за екскурзия, ваучер за музикален урок и др. Типовите ваучери ще имат свой тематичен дизайн, ще са на стойност, а получателите отново ще имат избора за това при кой доставчик на услуга да уползотворят ваучера си. 

За повече информация посетете онлайн магазина:
https://www.gift-tube.com/

Share this post