Българската Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства новия си асоцииран член Mebeli.bg

Mebeli.bg е част от групата на Furniture1, онлайн търговец на мебели, с присъствие на 10 европейски пазари. Компанията предлага широк асортимент от над 100 000 модела мебели за дома, градината и офиса от водещи световни производители.

Покупката оналайн е без никакъв риск – не е необходимо предварително плащане, тъй като клиентите могат да плащат в момента на доставката. Всички поръчки се доставят и могат да бъдат върнати безплатно за 365 дни. Фирмата оперира с над 20 склада в цяла Европа, а собствената доставка до клиента  помага да се осигури възможно най-доброто клиентско изживяване.

Furniture1 се стреми да изгражда справедливи и дългосрочни отношения със своите клиенти и партньори. Като част от своята социална отговорност, фирмата компенсира въглеродните емисии от своята дейност, като засажда по едно дърво за всяка направена поръчка. Амбицията на фирмата е да се превърне в номер 1 онлайн магазин за мебели, като промени начина, по който хората купуват мебели. Всички магазини оперират независимо, но всички следват еднакви стойности и имат високи стандарти за обслужване на клиенти.

За повече информация посетете онлайн магазина:
https://www.mebeli.bg/

Share this post