Първото по рода си събитие “AI in E-commerce” от поредицата E-commerce Talk Night, фокусирано върху най-важните тенденции и развитието на иновациите в електронната търговия и дигиталното пазаруване с използването на изкуствен интелект (Artificial Intelligence – AI) ще се проведе на 27 февруари 2020 в „Кино Култура“, гр. София, ул. Сан Стефано 22.

Защо “AI in E-COMMERCE”?

Изследване на Gartner показва, че три четвърти от електронните магазини, използващи изкуствен интелект (AI) са постигнали двуцифрен ръст на резултатите, които се измерват чрез: подобряване на клиентското преживяване (19%), намаляване на разходите (15%) и увеличение на приходите (15%).

От консултанската компания очакват, че през 2020 изкуственият интелект ще се използва от поне 60% от компаниите в сферата на електронната търговия и 30% от ръста на приходите ще се дължи именно на тази технология. Дигиталната търговия е благоприятна за AI технологиите поради изобилието от многоизмерни данни, както при работата с клиенти, така и в бекофисите.

Според изследването основните три приложения на изкуствения интелект в електронната търговия са сегментиране на потребителите, категоризиране на продуктите и откриване на измами.

За кого е събитието:
Електронни магазини, платформи за електронна търговия, компании, предоставящи услуги за е-комерс, дигитални иноватори.

Теми в програмата:
Как изкуственият интелект автоматизира електронната търговия
Примери на използване на AI в е-комерс
Е-комерс одит на живо

Кога и къде
27 февруари 2020, Кино Култура, София, ул. Сан Стефано 22

ВХОД: САМО с ПОКАНИ

ПРОГРАМА

18:00 – 18:15    Welcome drink
18:15 – 19:00   Как AI автоматизира електронната търговия
19:00 – 19:30   Case Study Wittchen.com
19:30 – 20:00   Networking   
20:00 – 20:30   Ecommerce Case Studies (fashion, electronics, furniture, home & garden, sport)  
20:30 – 20:45     Има ли нужда моят електронен магазин от AI? Е-комерс одит на живо 
20:45 – 21:00      Q&A    
21:00 – 22:30     Live music party

Лектор

Paweł Wyborski, QuarticOn Founder & CEO
Paweł Wyborski , QuarticOn Founder & CEO

Специалист в сектора на електронната търговия и телекомуникациите, има 15-годишен опит в областта на развитието на бизнеса и изграждането на стойност въз основа на данни. Неговите интереси включват въпроси, свързани с технологиите за изкуствен интелект и алгоритмите за откриване на знания, които помагат на мениджърите и маркетинговите специалисти да постигнат амбициозни бизнес цели. Преди да започне работа по технологията QuarticOn, той се занимава с бизнес консултации и управление на проекти в областта на CRM (Customer Relationship Management).

QuarticOn, технологична компания

QuarticOn е технологична компания с мисията да предостави на онлайн магазините съвременни решения с цел подобряване на тяхното функциониране чрез автоматизация на маркетинговите дейности и персонализиране на наличните оферти. Основното предимство на компанията е съвременната технология, базирана на използването на алгоритми за изкуствен интелект и машинно обучение, позволяващи работа в реално време с минимално участие на човешките ресурси. Продуктовото портфолио QuarticOn включва ядро с препоръки за продукти, автоматизация на маркетинга, банери, изскачащи прозорци и интелигентна търсачка, като решенията на компанията непрекъснато се разширяват.

Партньор:

Българска Е-комерс Асоциация

Организатор:

Фондация E-commerre Success

Share this post