Второто издание на акредитираната обучителна програма “E-commerce Success” стартира на 26.10.2019 г. в София и на 02.11.2019г.  в Пловдив. Програмата се реализира от Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Фондация „Е-комерс Съксес“, в партньорство с Българската Е-комерс асоциация (БЕА), Българската стопанска камара (БСК) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Първото издание на „E-commerce Success” стартира през март тази година и завърши на 30 септември, като над 80% от участниците развиват вече свои успешни онлайн проекти. Вижте видео на част от успешните примери тук.

Практическото обучение ще подготви участниците в него със знания и практически умения за стартиране, маркетинг и устойчиво развитие на електронен бизнес. Обучението е насочено към предприемачи и собственици на бизнес, които планират или вече са в процес на реализиране на собствен проект за онлайн магазин на местни и международни пазари, както и служители от фирми, които са или ще бъдат отговорни за развитието на електронната търговия на техните компании.

Програмата включва:

  • 8 бизнес модула;
  • Над 40 ТОП компании-лектори;
  • Над 200 часа експертни знания;
  • Персонален ментор.

Лекциите и упражненията се провеждат всяка събота от утвърдени лектори от Софийския университет и доказани практици с дългогодишен опит в електронната търговия, с успешни проекти в България и чужбина, които ще дадат на участниците реални практически насоки за ефективно използване на финансовите, маркетинговите и технологични ресурси за проекта.

“E-commerce Success II” е с хорариум от над 200 часа, структурирани в 8 бизнес модула[1]. Всеки от участниците ще бъде напътстван от персонален ментор, който ще обгрижва и персонално ще разяснява всички възникнали по време на обучението въпроси. Персоналните ментори са ключова част от обучението, която добавя стойност в целия обучителен процес и повишава успеваемостта на онлайн проектите.

За целите на обучението всеки от участниците ще получи безплатен достъп до SAAS платформата GombaShop.bg (член на БЕА), ще получи безплатен домейн, хостинг и сайт билдър от ICN (член на БЕА), специални условия за времето на обучението в маркетплейса на eMAG (член на БЕА), пълен безплатен достъп до фото-видео студиото на “E-commerce Success” в Стопанския факултет на СУ за продуктовата фотография и облачно общностно пространство за интерактивен групов опит.

Вижте пълната програма >>

С промо код БЕА20 получавате 20% отстъпка. Регистрирайте се сега >>

Успешен онлайн бизнес!

______________

[1] Модул 1: Основи на електронната търговия; Модул 2: Планиране и финансиране на онлайн магазин; Модул 3: Регулации за електронната търговия; Модул 4: Успешни примери; Модул 5: Дизайн и съдържание за електронен бизнес; Модул 6: Омниченъл маркетинг за е-комерс; Модул 7: Клиентско преживяване; Модул 8: Измерване и ефективност на електронната търговия

Share this post