Незабавните плащания отварят нови хоризонти пред електронната търговия, все по-важен акцент ще има върху борбата  с измамите и прането на пари


Незабавните плащания отварят нови хоризонти пред електронната търговия. Какви са най-актуалните теми в света на плащанията като отворено банкиране, вградени финанси, незабавни плащания ще са сред ключовите теми на седмото издание на конференцията DIGI PAY, която ще се проведе на 8 октомври в Интер Експо Център в София: https://digipay.bg/.

Все по-важен акцент ще има конференцията върху борбата с онлайн измамите, решенията за предотвратяването на измами и прането на пари като все повече е важен практическият аспект. Държава, бизнес и експерти ще говорят открито за заплахите, рисковете, но и начините да се справяме с тях.

DIGI PAY 2024 се фокусира върху три много професионални теми, за които е важно да се направи много по-задълбочен поглед. Това са перспективите пред отвореното банкиране, прането на пари и темата за влизането на България в еврозоната и предизвикателствата пред разплащателната система.

Конференцията ще акцентира на новите регулации и на партньорство с всички институции и организациите в сектора. Партньори и тази година на събитието ще бъдат Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами (ACFE Bulgaria), Българската финтех асоциация, Българската Е-комерс Асоциация (БЕА), Българската асоциация на софтуерните компании.

Защита на данните, борбата с прането на пари и финансовата стабилност стават все по-важни аспекти на финансовата индустрия поради натиска от страна на регулаторите. Регулаторната технология нарасна значително и сега е критичен компонент от финансовата програма. Събитието DIGI PAY вече е част от нашата екосистема, предоставяйки платформа за обмен на опит и добри практики и за преодоляване на предизвикателствата, коментира Явор Башев, президент на ACFE Bulgarian Chapter.

Всяка година B2B конференцията привлича все повече партньори и посетители като на последното шесто издание достигнаха над 300 души професионалисти на живо и 150 онлайн.

По предварителна информация конференцията ще открие Ерик Дуколумбиер (Eric Ducoulombier)  от Дирекция „Финансова стабилност, финансови услуги и съюз на капиталовите пазари” (FISMA), EK.

Вече може да закупите своите промоционални билети на „горещи” цени. Груповите билети са още по-атрактивни:  https://digipay.bg/. Пълната програма ще бъде обявена съвсем скоро.

Share this post