В специално писмо кметът на София Васил Терзиев благодари за поканата да стане патрон на конференцията.

Едно от най-очакваните събития за SEO, SEM, Social, E-commerce и AI – SERP Conf. 2024 International – ще премине под патронажа на Столична община. На 18 и 19 април в зала 3 на НДК в София ще се съберат гости от 4 континента, за да почерпят знания и опит от лектори от брандове като ex-Nike, Google, Ecommerce Europe, Ahrefs, InLinks и други. 

“Подкрепата на Столична община показва, че усилията ни помагат за развитието на бизнес и предприемаческата среда у нас. Te превръщат София в ключова дестинация не само за SEO специалистите, но и за всички професионалисти в дигиталния маркетинг”, коментира Никола Минков, основател и CEO на SERP Conf., SERP Acad., както и на SEO агенция Serpact, която стои зад конференцията.

От Столична община описват SERP Conf. 2024 Interantional като събитието, утвърждаващо града ни като една от топ европейските дестинации, свързани с оптимизацията за търсещи машини. “Надявам се, че и в бъдеще София ще продължава да бъде домакин на този престижен форум в областта на дигиталния маркетинг”, пише още в писмото, подписано от кмета Васил Терзиев.  “Използвам случая, за да пожелая на Вас и eкuпa Bи успешна подготовка и провеждане на SERP Conf. 2024 International”, завършва документът, адресиран до Никола Минков.

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) e стратегически партньор на SERP Conf. 2024 и Ви предоставя 20% отстъпка от цената на билета с промокод: bea-20

За повече информация относно SERP Conf. 2024 и последен шанс за регистрация посетете сайта на конференцията: https://serpconf.com


За SERP Conf.:
SERP Conf. e международно събитие за SEO, електронна търговия и дигитален маркетинг: конференция, изложение и нетуъркинг с водещи експерти. SERP Conf. събира SEO и маркетинг общността на едно място, като целта ѝ е да подпомага бизнеса и да споделя най-успешните практики за онлайн развитие.

Share this post