“ЮтеКредит” e водеща европейска fintech компания за лични финанси, базирана в Талин, Естония, създадена през 2008 г. ЮтеКредит Груп е листната на Франкфуртската борса. Носител е на наградата Germany’s SME Bond Issuer of the Year 2021.

Фокусът на компанията е върху предоставяне на услуги чрез fintech решения не само в дигитална среда, но и чрез мрежа от партньори, платформи за електронна търговия, собствени банкомати и физически офиси.

От старта си през 2021 г., “ЮтеКредит България” създава своя ниша в небанковото потребителско кредитиране. В края на 2022 г. компанията стартира и предлагането на финансови решения за плащане на стоки и услуги на части както във физически, така и в онлайн магазини.

За да отговори на нуждите на новото поколение потребители, които изискват все повече гъвкавост при плащане на покупките си, “ЮтеКредит” имплементира глобалната тенденция във финансирането на покупки “BUY NOW, PAY LATER”, с цел да подобри потребителското изживяване при пазаруване и да подкрепи търговските си партньори. 

За повече информация, посетете: https://iutepay.bg/partnership/

Share this post