Записването за участие в конкурса е само до 12 февруари!

Конкурсът Performance Marketing Diamonds EU е място за най-голямото годишно състезание между агенции за представяне, издатели, медийни къщи и бизнеси. Идеята остава същата и за новото му, вече 6-то издание – да обобщи постиженията на агенции и компании и да ги представи пред широка професионална аудитория. Тъй като Performance Marketing Diamonds EU, организиран от Камарата на дигиталната икономика (E-chamber) на Полша, вече спечели европейска репутация, участието в него също е признание, което отеква на всички пазари в ЕС.

Увеличаване на шансовете

В отговор на многобройните молби на фирми, е-Камарата реши да удължи срока за приемане на заявки за конкурса с една седмица (до 12 февруари). Това създава още една възможност за агенции, издатели и медийни къщи, чиято работа в основата на бизнеса е също толкова важна, колкото и достойните за признание усилия на екипите, управляващи проектите.

Журито на Performance Marketing Diamonds EU ще оцени проекти, реализирани на 27-те пазара на Европейския съюз в тематични категории:

  • Performance & Affiliate Marketing;
  • Creative Performance;
  • Content Performance;
  • Strategy Performance.

Участниците могат да представят своите кампании и в основните категории: B2B кампания на годината и B2C кампания на годината.

Както всяка година, журито ще има богат набор от участници за сравнение, тъй като броят на регистрираните продължава да нараства.

Пътят към диамантите

Категориите в Performance Marketing Diamonds EU съответстват на времената, белязани от бързото развитие на алгоритмите, промените в потребителското поведение, както и трансформацията на платформите и самия бизнес. Тези разработки оказват силно влияние върху пазар, който, както винаги, цени иновациите, гъвкавостта и готовността за постоянна промяна. Споменатите ценности неизменно се предоставят от агенции за ефективност, компании, издатели и медийни къщи, работещи в областта на меркетинга за ефективност и афилиейт индустрията. Именно за тях, независимо от размера им, се грижи конкуренцията. В края на краищата, днешният свят е свързан с познаването на AI инструментите, бизнес разбиранията при постигане на целите и ефективността.

„Състезанието позволява на компаниите да се състезават за титлата на най-добрите в целия Европейски съюз и по този начин да покажат своята иновативност на широк пазар,“ – споделя президентът на Камарата на цифровата икономика на Полша Патриция Сас-Станишевска подчертава универсалността на Performance Marketing Diamonds EU по отношение на пазарен обхват и конкретни маркетингови области на ефективност. „Тук изграждаме международния престиж на специалистите по електронен маркетинг“.

Диамантите са вечни

Печелившите компании и агенции ще бъдат обявени на церемонията по закриването на тазгодишните Performance Marketing Diamonds EU, която ще се проведе на 23 май 2024 г. Тогава ще разберем кой ще получи титлите Performance Agency of the Year и Performance Brand of the Year . Компанията с наградата Grand Prix ще бъде обявена на финала на вечерта, който обещава, както винаги, да бъде страхотно нетуъркинг и социално събитие. Сега е необходима само една малка стъпка, за да станете част от него – да се резгистрирате за участие в конкурса на адрес: https://pmdiamonds.eu/

Конкурсът се провежда под надзора на одитор – адвокатска кантора Sowinski & Partners.

Международни партньори: Българска асоциация за електронна търговия, Ecommerce Europe и Serpact.

Медийни спонсори: Komerso.pl, Marketing przy Kawie, Marketer+, MyCompany и Social Press

E-chamber създава диаманти – Вашият екип ги заслужава!

Share this post