Събитието на годината за електронна търговия и дигитален маркетинг в Северна Гърция и на Балканите  eCommerce and Digital Marketing Expo  NORTH 2024 се завръща за третото си издание!

ECDM Expo NORTH 2024 ще се проведе на 17 и 18 февруари 2024 г. в конгресния център Vellideo, в зала HELEXPO в Солун.

eCommerce and Digital Marketing Expo  NORTH 2024

Изложението за електронна търговия и дигитален маркетинг в Солун има за цел да се превърне в доминиращо събитие, както и в център за знания и нетуъркинг за компаниите, които искат да развият своите стратегии и дейности за електронна търговия и дигитален маркетинг. Също така ECDM Expo NORTH 2024 има за цел да се превърне в централно събитие за съседните страни, привличайки изложители и посетители от по-широкия регион на Балканите.

Двудневната международна конференция на ECDM Expo NORTH 2024 ще има специализирано съдържание и нейната цел е конференцията да се превърне в притегателен център за ръководителите и собствениците на компании, които вече са активни или ще се занимават с електронна търговия и дигитален маркетинг, като търговци, маркетолози и професионалисти, като цяло.

ECDM Expo NORTH 2024 е интензивно рекламирано в района на Северна Гърция, включително най-големите медии в Солун. Има и мащабна дигитална кампания, която е насочена и към страните от региона на Балканите.

Не пропускайте възможността да посетите събитието и да намерите точния партньор за Вас, за да разширите бизнеса си!

Основни категории посетители:

o Собственици на компании за електронна търговия;

o Ръководители на отдели за електронната търговия;

o Търговци на дребно;

o Маркетинг мениджъри.

Категории изложители:

o Дигитални агенции / разработчици;

o Услуги за цифрово плащане;

o Куриерски и логистични услуги;

o Допълнителни услуги.

Изложба и конференция

В изложбените пространства на събитието посетителите ще бъдат посрещнати от компании от широк спектър от индустрии за електронна търговия и дигитален маркетинг, като дигитални агенции, специализирани в разработката и дигиталната реклама, компании за дигитални разплащания, куриерски компании, логистични компании и др.

Входът за изложбеното пространство на ECDM Expo NORTH 2024 е безплатен. Всичко, от което се нуждаете, за да посетите изложението, е безплатна регистрация, която можете да направите тук: https://ecdmexponorth.com/en/registration

На двудневната международна конференция, на която в предишното събитие присъстваха повече от 450 делегати, ще присъстват изтъкнати ръководители на компании от международни марки и корпорации от Гърция и чужбина, които ще споделят своите знания и опит в областта на Електронна търговия и дигитален маркетинг.

Регистрацията за двудневната международна конференция е отворена. Цената на билета е 93 евро за двата дни. Българска Е-комерс Асоциация е партньор на събитието и Ви предоставя 20% отстъпка от цената на билета с промо код BEA20.

Цената на билета за конференцията включва:

– Участие в двата дни на конференцията;

– 1 кафе пауза всеки ден;
– Материали за конференцията (включително чанта за конференцията, химикал и бележник).

eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024

Къде: ″Vellideion″ Convention Center, Thessaloniki, Greece
Кога: 17 & 18 февруари 2024
Изложение: 11:00 – 20:00
Конференция: 12:00 – 18:00
Информация и регистрация:  ecdmexponorth.com  
Организатор
: Verticom

general_banner_north_eventora_EN

Share this post