Логистичната компания спечели приза в категория “Бизнес в първите 20 милиона” на престижния конкурс „Мениджър на годината 2023“

euShipments.com e победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона” на ежегодния конкурс “Мениджър на годината” на сп. Мениджър. Това отличие е голяма чест за мотивирания и амбициозен екип компанията. Особена стойност носи фактът, че конкурсът разглежда бизнес средата в България като цяло, а не сегментирано по индустрии.

А какво значи това?

euShipments.com успява да постига ръстове и развитие не просто в своя логистичен отрасъл, а като бизнес единица – българска компания, която всъщност вече е международна логистична група с няколко придобити компании и бизнес представителства в ЦИЕ.

“Бизнес в първите 20 милиона” – детайли

„Мениджър на годината“ е най-престижният конкурс за постижения в областта на висшия мениджмънт в България.”

“Бизнес в първите 20 милиона”е една от 4-те категории в рамките на конкурса “Мениджър на годината”, които не разглеждат индивидуално личности на ръководни позиции. На фокус са компаниите – индустрия, екип, бизнес развитие, финансови показатели, добри управленски практики. Категория се фокусира именно над компании с годишен оборот до 20 млн. и се разглежда предходна финансова година като критерий за допустимост в конкурса.

Оценката в конкурса се извършва по методология, разработена и прилагана от Deloitte България. Тук искаме да изкажем своите адмирации на екипа от независими експерти на Deloitte за усилията. Процесът по подбор за конкурса се извършва с изключителна строгост и професионализъм, и ние сме благодарни за тяхната обективност и ангажираност.

Ежегодната официална церемония по награждаването е под патронажа на Президента на Република България. Тази година тя се проведе на 2-ри ноември в Софийската опера и балет, където euShipments.com бе представлявана от търговския директор на компанията Вихрен Бисет.

Новото отличие на euShipments.com – валидатор на бизнес качество

Категориите в “Мениджър на годината” отразяват широката гама от компетенции и постижения в бизнес средата на България. Повод за гордост е, че euShipments.com се нарежда сред компаниите в тази елитна група. От компанията винаги са се стремели да бъдат сред водещите в индустрията, а новото им отличие „Бизнес в първите 20 милиона“ потвърждава, че са успешни в тази мисия. Това признание не е само за тях, но и за всички техни международни клиенти – онлайн търговци.

Share this post