С 18-годишна традиция, GPeC SUMMIT се счита за най-важното събитие за електронна търговия и дигитален маркетинг в Румъния и Югоизточна Европа. Той ще се проведе в Букурещ на 30-31 октомври и ще събере 5 международни лектори с най-висок рейтинг: Дан Ариели, Марк Шефер, Мартин Грайф, Аят Шукайри и Сам Томлинсън. Според организаторите към тях ще се присъединят едни от най-добрите румънски специалисти в бранша. Регистрацията за събитието е отворена на уебсайта GPeC.ro, а цената на билета за достъп започва от 89 EUR + ДДС/човек чрез офертата Early Bird, валидна до 15 септември.

5 легендарни международни лектори се качват на сцената на GPeC SUMMIT на 31 октомври

Дан Ариели е професор по психология и поведенческа икономика в университета Дюк и автор на 8 книги, 3 от които са бестселъри, съответно: Predictably Irrational, The Upside of Irrationality, The Honest Truth About Dishonesty. В последната си книга – Misbelief (2023) – Дан Ариели изучава и обяснява какво кара рационалните хора да вярват в ирационални неща. Той е член-основател на Центъра за напреднала ретроспекция, съ-създател на документалния филм (Не)Честност: The Truth About Lies и е включен в списъка на Forbes 10 Gurus You Should Know.

Марк Шефър е един от най-аплодираните автори, лектори и маркетингови консултанти в световен мащаб, автор на не по-малко от 9 бестселъра. В последната си книга – Belonging to the Brand: Why Community is the Last Great Marketing Strategy – той разглежда начините, по които марките могат да се свързват с клиентите си в дигиталната среда. Тази година Марк беше обявен за 3-тия най-влиятелен експерт по дигитален маркетинг в света от Brand24 и е в Топ 10 „ re-tweeted “ маркетинг специалисти в Twitter (X). Неговият блог е в топ 1% от най-четените блогове в света, а неговият подкаст – The Marketing Companion – е в топ 10 на маркетинговите подкасти в iTunes.

Мартин Грайф е експерт по дигитален маркетинг, автор и лектор с над 25 години опит в продажбите и маркетинга, като президент на SiteTuners. Кампанира за социално отговорни действия, член е на борда на директорите на Vincent House – благотворителна организация, посветена на подкрепата на хора с психични проблеми. Вярва, че всеки човек може да има положително влияние върху обществото и е посветен на всички действия, които водят до един по-добър свят.

Аят Шукайри е международно признат експерт по маркетингова стратегия и популярен лектор на маркетингови конференции по целия свят. С над 16 години опит в предприемачеството, Аят е съавтор на Conversion Optimization, най-продаваната книга на Amazon в своята категория, където тя съчетава новаторски маркетингови изследвания с мощно разказване на истории и казуси, за да демонстрира как тези принципи спомагат за създаване на уебсайтове с висок процент на реализация.

Сам Томлинсън има богат опит в икономиката, финансите, маркетинга и бизнеса, като управляващ партньор в инвестиционния фонд W Ventures, съветник за множество стартиращи компании и професор в Johns Hopkins Carey Business School, Georgetown University и Cabrini University. Сам също е EVP (Employee Value Proposition) във Warschawski – агенция, носител на множество награди в Съединените щати, където ръководи екипите за цифрови технологии и анализи.

GPeC SUMMIT 30 октомври: Уъркшоп за оптимизиране на процента на реализация с Мартин Грайф, SiteTuners

Първият ден от GPeC SUMMIT е посветен на уъркшопа за оптимизиране на процента на реализация, който ще се води от Мартин Грайф (SiteTuners). Той ще се проведе в BT Stup в Букурещ, насочен е към стартиращи компании и освен теоретични концепции, той носи и модул за практически анализ на уебсайтовете на участниците, съдържащ приложени препоръки за подобряване на процента на конверсия и увеличаване на продажбите.

Местата са ограничени до макс. 20 участника и таксата за участие е само 109 евро + ДДС/човек до 15 септември 2023 г.

Семинарът ще се проведе само на английски език.

GPeC SUMMIT 31 октомври: Конференция, изложение, гала награди за електронна търговия, нетуъркинг и парти

Вторият ден от събитието е посветен на конференцията GPeC и се провежда в Националния театър на Букурещ, като представлява маратон от съдържание за електронна търговия и дигитален маркетинг с 5 изключителни международни лектори и 15 румънски специалисти.

Успоредно с конференцията се провежда и GPeC Expo – идеалното място за Networking, Leads & Business Opportunities между 30 доставчици на услуги за електронна търговия и дигитален маркетинг и участници, представители на онлайн бизнеса.

Денят на 31 октомври завършва с 18-ото годишно издание на Гала наградите за електронна търговия – празникът за честване и награждаване на най-добрите онлайн магазини в румънската онлайн търговия, който ще бъде открит от Павел Бартош и от бенда TAXI. Галата е последвана от Networking Party с елита на дигиталната индустрия.

Според организаторите се очакват повече от 700 C-Level участници на GPeC SUMMIT на 30-31 октомври.

Записвания на най-ниска цена до 15 септември

Офертата за ранно записване, която носи най-ниските цени за билети за достъп, е валидна до 23:59 на 15 септември 2023. Цените започват от 89 евро + ДДС/човек. Подробности за GPeC SUMMIT и регистрация можете да намерите на уебсайта на организаторите: https://www.gpec.ro/en/gpec-summit-october/

Share this post