Най-добрите е-комерс практики ще бъдат разкрити от международни и български лектори от TikTok, Netpeak, Callflow, Uwear, Releva, Gloross, MerchantPro, Jump, Dyver, Credissimo и много много други

Водещи експерти по електронна търговия от България и света се събират в София за новаторско събитие, което обещава да предефинира най-добрите практики в електронната търговия. Десетото юбилейно издание на конференцията на eCommerce Academy ще се случи на 5-ти октомври 2023 г. в София Тех Парк и всичко по време на събитието ще бъде свързано с „Най-добрите практики“ – лекции, нетуъркинг, експо, поп-ъп магазини, награди.

Тазгодишната издание на eCA Conference “Best Practices” може да се похвали с впечатляващ състав от лектори, включително представители на TikTok, The Marketer и експерти в областта на изкуствения интелект, всички дълбоко вкоренени в глобалните тенденции в електронната търговия. 

Те ще бъдат в София, за да може и вашите електронни магазини да се възползват максимално от световния опит.

Иновативната изложбена зона ще събере над 30 доставчици на услуги за електронна търговия. Всички те ще покажат своите практични инструменти за подобрение на всеки онлайн бизнес. Бъдете готови за множество нови партньори. 

Посетителите ще станат свидетели на уникални поп-ъп магазини, които през целия ден ще функционират и демонстрират реално как се продава и в същото време се изграждат нови бизнес контакти.

Вълнуваща новина е партньорството на eCommerce Academy с Volkswagen България, които ще предоставят възможност на гостите да тестват чисто нови модели електрически автомобили от марките им. 

Конференцията ще завърши с бляскава церемония по награждаване на “Звездите в онлайн търговията”, които са успели да отличат своите онлайн магазини в България през изминалата година.

Двигателят на това иновативно и трансформиращо бизнесите събитие е Никола Илчев, който призовава: “Не пропускайте да получите безценен поглед към бъдещето на електронната търговия. Присъединете се към нас на 10-ата юбилейна конференция на eCommerce Academy и отключете тайните на успеха преди конкурентите си. Планирайте  2024 г. още днес!”

За поредна година Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е официален партньор на събитието. В БЕА членуват редица емблематични за екомерс сектора компании, които работят по най-високи стандарти и практики. БЕА обединява гласът на българския екомерс бизнес и част от Ecommerce Europe. На церемонията по награждаване в конкурса eCommerce Academy Awards 2023 представител на БЕА ще връчи наградата в категорията „Социална кампания за 2023 година“.

Регистрацията за конференцията се случва тук: https://conference.ecommercebg.com/ , където можете да се запознаете детайлно с програмата, лекторите, партньорите и участниците. Членовете и последователите на БЕА могат да се възползват от 20% отстъпка от цента на билетите с промо код: beabg20

Share this post