6-та годишна конференция за електронна търговия ще се проведе през ноември

Под мотото „Предефиниране на електронната търговия: A(I) New Era!“ на 14 ноември ще се проведе шестата годишна конференция за електронна търговия в Националната опера и балет в Скопие, Северна Македония. Конференцията е с регионален характер и се организира от Македонската асоциация за електронна търговия – AETM заедно с Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) като регионален партньор.

Конференцията тази година ще се проведе в най-голямото си регионално издание – очаквайки 600+ гости от целия балкански регион, с изцяло нова концепция и нова локация, насочвайки фокуса към новата ера в човешкия живот – впрягайки потенциала на изкуствения интелект, който наскоро преживя своя възход, променя правилата на играта в електронната търговия и предефинира и трансформира цялата индустрия.

Организаторите, както и предишни години, обявяват висококачествена програма, изпълнена с множество изявени международни и местни лектори.

Тази година, освен традиционното представяне на прегледа на доклада за анализ на електронната търговия за Северна Македония и региона, фокусът на програмата ще бъде също:

  • значението на данните, маркетинга и изкуствения интелект като подкрепа за успешен бизнес в електронната търговия;
  • въздействието на пазарните платформи в сектора на електронната търговия;
  • значението на безпроблемното изживяване с онлайн плащания и трансгранична доставка на онлайн поръчки;
  • начини за електронните търговци на дребно да подобрят потребителското изживяване за онлайн купувачите.

 „Горди сме, че конференцията за електронна търговия става все по-разпознаваема и се смята за една от най-големите и посещавани бизнес конференции за електронна търговия в региона. След 5 успешно реализирани издания, тази година правим значителни подобрения в организация, представяща новата ера на електронната търговия. Конференцията ще предложи широк спектър от знания, идеи и практически умения, които ще подкрепят и насочват предприемачите и предприятията да се справят с модерните предизвикателства в дигиталната ера. С фокус върху участниците, тази година очакваме конференцията да бъде най-голямото и успешно регионално издание досега, събирайки водещи компании, иноватори и експерти в електронната търговия и давайки им възможност да изградят значими партньорства и да разширят своите бизнес хоризонти.“ – казаха представители на AETM.

„Втора поредна година сме регионален партньор на Македонската асоциация за електронна търговия (AETM). Наши членове са сред спонсорите на конференциите за електронна търговия в Скопие, Северна Македония. Конференциите са място за срещи със съмишленици от целия Балкански регион. Тазгодишната 6-та регионална конференция за електронна търговия се фокусира в тази нова, управлявана от AI ера, изследва неограничените възможности и предефинира това, което е възможно в света на онлайн бизнеса.“ – сподели Жанет Найденова, Председател на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА).

Миналата година конференцията за електронна търговия събра повече от 500 участници от 150 компании, организации, университети и държавни институции от страната и региона, а 30 лектори от 10 страни направиха своите презентации.

„Билетите за ранно записване“ за участие в конференцията, които са в големи количества, вече са в продажба. Купете своя „билет за ранно записване“ сега с -15% отстъпка. Използвайте кода на БЕА като партньор на тази конференция: bea20offeb

Повече информация за лекторите, дневния ред и всички други подробности, свързани с конференцията, ще последват скоро и ще бъдат непрекъснато актуализирани и достъпни на: https://ecommerceconference.mk/

Share this post