Пригответе се за eCom Business Live – водещото глобално събитие за ускоряване на вашите онлайн бизнес продажби. На 11 и 12 октомври по време на White Label World Expo Frankfurt  в Messe Frankfurt  хиляди посетители ще имат уникалната възможност да се срещнат с професионалисти с подобно мислене и да се вдъхновят от най-добрите световни дигитални предприемачи и собственици на бизнес за електронна търговия за увеличаване на печалбите!

На eCom Business Live можете да повишите потенциала си за търговия, като се свържете с лидери и директори в индустрията, за да обсъдите вашите идеи и да откриете най-горещите маркетингови решения! Присъединете се към e-market research hub, за да проучите безкрайни възможности за мащабиране на вашата марка и разширяване на приходите от вашия онлайн бизнес в света на eTail. Открийте най-новите вътрешни лица за електронната търговия и отключете тайните на сектора в зоната за нетуоркинг. Пригответе се да бъдете вдъхновени от изложителите на Live Innovation Awards и изследвайте иновативни продукти, за да увеличите максимално продажбите си!

В това издание на eCom Business Live ще имате невероятна възможност да посетите театрална зала и да получите съвети, за да се откроите от конкуренцията. Слушайте и се учете от 150 лектори от световна класа в индустрията, които ще ви предложат незаменими знания. Подгответе се за среща лице в лице с 300 авангардни изложители, за да бъдете насърчени да разтърсите пазара!

Бъдете готови да откриете най-новите финансови и маркетингови решения, за да управлявате бизнеса си конструктивно. Вижте текущите агрегатори на Amazon, за да революционизирате пазара с креативни и търсени стартирания! Да не говорим, че ще научите за решенията за уеб и киберсигурност, за да защитите своя онлайн магазин и да останете в безопасност по време на интернет проучвания. Няма по-добър начин за ефективно превземане на индустрията. Не можете да пропуснете eCom Business Live – тази отличителна възможност!

Регистрирайте се за своя БЕЗПЛАТЕН билет сега и ще се видим на eCom Business Live!

Share this post