Конференцията DIGI PAY с акцент върху сигурни и достъпни плащания в онлайн търговията,  сигурна идентификация, предотвратяване на измами и пране на пари

Всяка година B2B конференцията за сигурни и достъпни дигитални плащания DIGI PAY привлича все повече партньори и посетители: https://digipay.bg/.

На последното пето юбилейно издание достигнаха над 330 души професионалисти- над 220 на живо и 110 онлайн.

DIGI PAY е конференцията за ново поколение плащания,  4.X екосистема в четири стълба- данни, споделена инфраструктура, възможности на платформата и вградено финансиране. Конференцията се фокусира върху темите за мониторинг на измами при банкови, мобилни, ритейл плащания; засичане на измами и решения за превенция, верификация на дигитална идентичност, нови цифрови решения, в които център е клиента. DIGI PAY акцентира на новите регулации и на партньорство с всички институции и организациите в сектора.

Сред ключовите теми са нови технологии за плащания, мобилни приложения за плащания и банкови услуги, ритейл плащания както и облачни услуги, изкуствен интелект, блокчейн; криптовалути за по-голяма сигурност и устойчивост на екосистемата. Темите за иновациите и стимулирането на стартиращи компании в сферата на плащанията са основни теми.

За DIGI PAY светът на дигиталните плащания е свят на устойчиви финанси, за да правим зелен бизнес и зелени инвестиции. DIGI PAY иска всеки елемент да бъде зелен, защото вярва в тази кауза.

Партньори и тази година на събитието ще бъдат Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами (ACFE Bulgaria), Българската финтех асоциация, Българската асоциация на сертифицираните етични хакери, Българската е-комерс асоциация (БЕА), Българската стартъп асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании.

Експертите и професионалистите в сферата на сигурността и различните решения за плащания подкрепят конференцията. Всяка година DIGI PAY осигурява сертификати със 7 CPE кредита за продължаващо обучение.

Тази година DIGI PAY 2023 конференцията ще даде акцент на три основни теми – Отворено банкиране и регулациите, свързани с ревизията на директивата PSD2;  Предотвратяване на измами и защита на данните, пране на пари, плащания в сектора на онлайн търговията, блокчейн и AI за по-добро потребителско преживяване.

Ранните записвания за конференцията вече започнаха като до 1 август има ексклузивни цени. Запазете своя билет ТУК.

Share this post