Netcomm Forum е двудневно събитие, което ще се проведе на 17 и 18 май в Милано. Тази година форумът се завръща за 18-то поредно издание и според организаторите Netcomm Forum е най-значимото събитие за електронната търговия и дигиталната трансформация.

Днес светът на търговията на дребно се разшири още повече в нови територии, все още неизследвани. Изкуственият интелект, блокчейн, добавената реалност, Metaverse и NFT позволяват еволюцията на пазаруването и омниканалната връзка между марките и потребителите, вече дълбоко трансформирана от двугодишната пандемия.

В новия конкурентен сценарий данните са все по-централни за бизнес стратегиите и трябва да се управляват в съответствие с новите национални и европейски разпоредби, интернационализацията отваря нови възможности за растеж и устойчивостта се превръща във фундаментална ценност за развитието на бизнеса.

Очаквайте над 12 000 компании, 166 изложители, 3 конференции, 169 лектори и 79 семинара през тези два дни през май. И както може би подсказва името на събитието, Netcomm Forum се поддържа от италианската асоциация за електронна търговия Netcomm.

Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е партньор на Netcomm Forum и предоставя безплатни билети за своите членове.

За повече информация относно програмата и лекторите на форума, посетете >> https://www.netcommforum.it/eng/

Share this post