Шестото издание на B2B конференцията за сигурни и достъпни дигитални плащания DIGI PAY на 5 октомври 2023 годинa в Интер Експо Център, София: https://digipay.bg/ ще постави акцент върху предизвикателствата и възможностите за повече дигитални плащания в онлайн търговията.

Всяка година събитието привлича все повече партньори и посетители като на последното юбилейно издание достигнаха над 330 души професионалисти на живо и онлайн. Очакванията са тази година хибридното събитие да привлече над 500 души. За първи път конференцията прави зявка да се превърне в регионално събитие.

DIGI PAY е конференцията за ново поколение плащания, плащания с POS и мобилни телефони, нови приложения и финтех решения за плащания, мониторинг на измами, верификация на данни и дигитална идентичност при продажби онлайн. Събитието разглежда новите регулации за отворено банкиране, изкуствен интелект, сигурност и пране на пари и участва в партньорство с всички институции и организации в сектора.

Сред ключовите теми са нови технологии за плащания, мобилни приложения за плащания и банкови услуги, ритейл плащания както и облачни услуги, изкуствен интелект, блокчейн; криптовалути за по-голяма сигурност и устойчивост на екосистемата. Изключителен интерес ще предизвика специален панел за ритейл плащанията, свързан с предизвикателствата в сектора, законова рамка и възможности за увеличаване на дигиталните плащания в онлайн търговията.

Партньори и тази година на събитието ще бъдат Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами (ACFE Bulgaria), Българската асоциация на софтуерните компании, Българската финтех асоциация, Българската асоциация на сертифицираните етични хакери и Българскa Е-комерс Асоциация (БЕА).

До 1 май организаторите на DIGI PAY 2023 предлагат специални възможности на бизнеса да се включи като партньор на конференцията. В края на април ще започне и продажбата на билети.

Повече за събитието може да научите на: https://digipay.bg/.

Share this post