През март 2017 година 8 компании се събрахa и решихa да учредят Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). Вече 6 години асоциацията се развива стъпка по стъпка и отстоява и защитава интересите на е-комерс индустрията.  БЕА лобира за по-добри  и желани политики за индустрията, извършва проучвания в областта на електронната търговия и публикува ежегодно „ПАСПОРТ на Е-комерс индустрията в България“, развива и поддържа отношения с национални, регионални, европейски и международни организации в областта на електронната търговия, споделя добрите практики. 

БЕА подпомага създаването на добра среда за развитие на е-комерс бизнеса в страната, подкрепя добри практики сред онлайн търговците в посока по-голяма удовлетвореност на потребителите и насърчава по-добрата комуникация с институциите и медиите.

За тези 6 години, стартирайки с 8 компании, БЕА към днешна дата обединява 87 компании. 

Шестият рожден ден на БЕА членовете на асоциацията отпразнуваха в обстановката на едно от най-новите заведения в София „bar National“ с хубава музика и невероятни моменти в компанията на колеги, страхотни коктейли и прекрасна атмосфера.⁠ Share this post