Jump.BG е сред утвърдените български хостинг компании, с над десетилетна история. В месеца, в който се присъединява към семейството на БЕА като пълноправен член, компанията отбелязва своята 12 годишнина, която ще отпразнува с подаръци за своите настоящи и бъдещи клиенти.

Компанията е ориентирана към B2C сегмента и се откроява със своя по-закачлив стил и аватара, който също еволюира във времето.

Към момента Jump.BG предлага споделен хостинг в три плана – базов, WordPress хостинг и eShop хостинг, за да удовлетвори потребностите на стартиращи проекти с различна насоченост. Услугата се предлага с опция за избор на локация – България, Германия, Франция и Великобритания.

Предимствата, с които компанията се откроява на пазара са:

  • светкавична скорост, гарантирана от LiteSpeed уеб сървър с вградено кеширане
  • 24/7 – техническа поддръжка с най-високо ниво на експертиза
  • Безплатен Let’s Encrypt SSL сертификат
  • Ежедневен backup и защита           

За по-напреднали потребители са достъпни VPS планове, които могат да се управляват от потребителите, както и да бъдат менажирани от компанията (managed VPS).

И на последно място, но не и по значение, Jump.BG предлага и услугата наети сървъри, отново под контрола на клиента или менажирани от нас.

В основата на успеха на Jump.BG лежат високата експертиза, която поддържат непрестанно; безупречния хардуер, в който инвестират без да пестят; и грижата към проектите на всеки клиент, защото вярват, че успехът на компанията е функция на просперитета на нейните клиенти!

2023 г. е крайъгълен камък по пътя на Jump.BG. Имплементирането на OpenStack в облачната инфраструктура и миграцията на Jump.BG в клауда – разкрива изключителни  възможности за развитие и предлагане на нови услуги, за които предстои да узнаем съвсем скоро!

С присъединяването си в БЕА, като пълноправен член, екипът на Jump.BG прегръща каузата за развитието на онлайн търговията в страната и вижда редица възможности да допринася активно.

За повече информация, посетете: https://jump.bg

Share this post