myPOS помага на малките и средни бизнеси, като предлага услуги за управление на бизнеса и финансите, без обвързващи дългосрочни договори и месечни такси. myPOS все още е единствената платформа в Европа, която позволява на търговците, приемащи дигитални плащания чрез нея, да получат парите си веднага, без да бъдат таксувани допълнително за това.

myPOS дигитализира не само приемането на картови плащания, но и управлението на паричните потоци, дистанционните продажби и електронната търговия. С набора от допълнителни дигитални услуги, които позволяват на дребните търговци да се разрастват по-бързо, myPOS предлага и безплатна бизнес сметка, бизнес карта Mastercard и ПОС терминали без абонаментни такси.

Освен класически и смарт терминалии, myPOS предоставя и уникални продукти като myPOS N5 Fiscal, комбиниращ касов апарат, принтер и ПОС терминал в едно и myPOS Glass – приложението, превръщащо обикновен Android телефон в ПОС.

myPOS помага на малкия и средния бизнес, като предлага иновативни решения, които в момента са достъпни само за големите търговци на пазара. Затова на платформата  вече се доверяват над 150 000 бизнес клиенти в повече от 30 европейски страни.

За повече информация посетете: https://www.mypos.com/

Share this post