Петата регионална конференция за електронна търговия ще се проведе на 11 ноември 2022 г. в Скопие, Северна Македония с физическо присъствие и онлайн (като хибридно събитие) на тема: E-COMMERCE: ACCELERATE

Ускоряването е необходимо във всеки аспект на бизнеса, за да се постигне бизнес растеж. С ускорението идва необходимостта от ноу-хау за внедряване на свежи нови инструменти, тактики и стратегии. Много компании успяха да адаптират електронната търговия като своя основна или съществена част от компаниите си, но е далеч от най-високото ниво. Ето защо фокусът на това пето издание е да се види докъде е стигнала електронната търговия и докъде може да стигне, ако я превъртим напред и ускорим.

Петата годишна конференция за електронна търговия е регионална конференция и се очаква да бъде посетена от 400+ участници сред които основатели, предприемачи, електронни търговци, държавни служители, c-level директори и основатели от цялата екосистема за електронна търговия, идващи от Северна Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, Косово, Черна гора и Молдова (всички те заедно представляват пазар от над 20 милиона души). Конференцията ще събере на едно място изтъкнати лектори, идващи от цял свят, за да споделят своите знания и опит с участниците (предишни лектори са от компании като Alibaba, Viber, Mastercard, Spotify и др.).

Предварителната програма на конференцията ще бъде организирана в три дни:

● 10 ноември – VIP Networking събитие (лектори, спонсори и VIP гости);

● 11 ноември – Ден на конференцията (9:00 -17:00) + Рожден ден (вечерта);

● 12 ноември – Поход в близката планина Водно + Бира & BBQ Party.


Програмата на конференцията на 11 ноември 2022 г. обхваща 4 основни направления:

● Електронната търговия през регионален поглед;

● Поведение на клиента: Промяната в електронната търговия;

● „Въздухът“ към електронната търговия: данни, маркетинг и технологии;

● „Пътната карта към успеха“.

Официалният сайт на конференцията е: ecommerceconference.mk

БЕА е партньор на събитието и Ви предоставя 30% отстъпка от цената на билетите с код: reg30blgrnecommass22

Акцентите от последните четири конференции за електронна търговия можете да видите на следния линк.

Share this post