Sales Club Conference е амбициозен проект, обединяващ усилията на лидери, извоювали челни места в областта на бизнеса, които вярват, че тайната на успеха се крие в създаването на прогресивна и конкурентна среда. Неслучайно надсловът на конференцията е „От предприемачи за предприемачи“. Идейната концепция на конференцията залага на представяне и дискусия на изпитани технологии и методи, които ще са в помощ както на опитни, така и на начинаещи собственици на малък, среден и голям бизнес.

Събитието ще предложи на посетителите оживени дискусионни панели, 3 зали с интересни лекции и презентации, workshop обучения и традиционния за такива събития networking коктейл, който разчупва атмосферата и дава възможност за по-лесно създаване на нови контакти. 

Водещите теми, които ще се засегнат в рамките на конференцията, търсят практични решения за съвременните проблеми и тенденции в електронната търговия. Еволюцията и дигитализацията на маркетинга, отношенията потребител-услуги, какво гарантира дългосрочен успех за даден продукт, софтуери и автоматизиране на процесите на управление в бизнеса, настоящи и предстоящи предизвикателства за постигане на стабилни онлайн продажби – това са само част от опорните точки, върху които е изградена програмата на конференцията .

Динамичната програма няма да даде много свободно време на посетителите, които ще запълнят всяка свободна минута с нови знания и практични съвети. Sales Club Conference предлага три вида билети, които да отговарят на индивидуалните потребности на възможно най-голяма част от аудиторията.

Digital Sales Club Pass – online достъп до конференцията и всички лекции чрез streaming платформа на живо, достъп до затворената Facebook група на Sales Club Conference.

Hybrid Sales Club Pass – пропуск и пълен достъп до онлайн пространството на конференцията, присъствие на всички лекции и workshop обучения в трите предвидени за целта зали, кафе пауза и networking с лектори и други участници.

Premium Sales Club Pass – пропуск за всички лекции, обучения и онлайн пространството на конференцията. Ексклузивен достъп до видео записи и други материали от събитието. Кафе пауза, networking с лектори и други участници и покана за  официалния коктейл след събитието.

Sales Club Conference 2022 ще се проведе на 30.09.2022 г., Sopharma Business Towers Event Center, начало: 09:00 часа!

🔷Всички партньори и лектори, както и пълната програма, може да видите на сайта www.salesclub.pro   

🔷За всички членове и съмишленици на БЕА, предоставяме промо код за 20% отстъпка: SALES20

🔷Покупка на билети: https://salesclub.pro/buy-ticket/

Не пропускайте възможността да станете част от бизнес събитие, което ще Ви обогати с нови знания и умения и ще изведе кариерата Ви на следващо ниво!

Share this post