Изгодното пазаруване започва през Cashway.bg – новата платформа с неустоими оферти и нови възможности за кешбек.

Какво е Cashway и как превръщат онлайн пазаруването в приключение?

Вдъхновени от идеята да направят извършването на онлайн покупки още по-достъпно и изгодно за всеки, вече 6 години платформата OnlinePromo.bg предоставя удобен начин на своите клиенти да пазаруват и печелят по едно и също време. С мрежа от над 230 онлайн търговци и над 22 000 активни потребители, OnlinePromo.bg се превърна във водещият портал, където всеки потребител си връща обратно до 30% от стойността на покупката под формата на кешбек.

Водени от желанието си да надградят постигнатото и да го развият, през 2022 г. те се изправиха пред една от най-големите си трансформации. Обединиха своите търговци и клиенти под нов бранд “Cashway” – кешбек платформа, която осигурява още по-лесен и удобен достъп до повече оферти. 

Вярвят, че с новото си начинание създават истинско удоволствие от пазаруването и предоставят най-доброто на своите потребители, превръщайки се в единствена по рода си кешбек платформа, удобна за всеки.

https://cashway.bg/

Новата платформа вече е активна и очаква своите доверени любители на пазаруването, а заедно с нея стартират и с раздаването на награди, за които можете да прочетете по-надолу в статията.

Всеки нов потребител може да се регистрира безплатно за да се възползва от неустоими отстъпки и изгодни кешбек оферти, като получава 5 лв. начален кешбек бонус.

В изцяло новата и модерна платформа на Cashway.bg ще се радвате на куп нови функционалности, с помощта на които ще пазарувате бързо, лесно и удобно, само на 1 клик разстояние. Сред тях са:

  • Практичен достъп до обобщена информация за текущия кешбек баланс, любими и препоръчани магазини, актуални оферти и всичко за последните активности, които извършваш в Cashway.bg.
  • Обновен начин на изплащане на натрупан потвърден кешбек с натискане на само 1 бутон в платформата.
  • Голямо разнообразие от методи за получаване на кешбек: Банков път, Еконт, Easypay, ePay.bg, Settle дигитален портфейл, Paypal или Електронен ваучер от наш партньорски магазин.        
  • Наличие на бонус кешбек при избор на конкретен метод за изплащане.
  • Възможност за оценяване на магазини както с оценка от 1 до 5, така и чрез оставяне на коментар.
  • Подобрения в обслужването на клиенти чрез нов софтуер за подаване на запитвания в платформата, обновена информация в нашата “Помощ” секция и нови функционалности за подаване на заявки за липсващ кешбек и много други.

Със смели крачки напред продължават да предоставят информиран и изгоден избор за актуални промоции и кешбек на своите клиенти.

Тяхната мисия е да трансформират пазаруването в наслада и да връщат спестени пари обратно в джоба ви.

Може да ги последвате в социалните мрежи, за да научите повече както за новите промени, така и за актуалната игра в профилите на Cashway.bg с включени награди – 2 ваучера на стойност по 200 лв.

Научете повече >> https://cashway.bg/

Share this post