Digital4Sofia 2022 – Иновации в онлайн търговията и разплащания е част от календара на Digital4Bulgaria 2022.  Най-посещаваните е-комерс конференции в България с над 5 000 участника годишно, които се провеждат в шестте най-големи областни града на страната. Събитието ще се проведе на13.06.2022 в Интер Експо Център София.

Третото издание на Digital4Sofia ще посрещне 250+ участника и ще се проведе с подкрепата на Община София. Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е браншови партньор на събитието.

Програмата ще представи 15 гост лектора и два едночасови експертни – дискусионни панела.  Акцентът ще е върху представянето на иновации и нововъведения в най-бързо развиващият се сектор – електронната търговия.

Веднага след края на програмата на Digital4Sofia ще се проведе и гала вечер събитието Стартъп Световна Купа България 2022 – единствен квалификационен кръг на Световните Стартъп Финали в САЩ с награда от 1 000 000 $.  На живо ще проследи на сцената представянето и състезанието между 10-те стартъп финалиста в компанията на над 200 официални гости.

Промо код BEA22 Ви гарантира 20% отстъпка от цената на билета за Digital4Sofia.

Билети можете да закупите на следния линк:  https://digital4bulgaria.com/produkt/digital4sofia/

За повече информация за програмата и лекторите посетете: https://digital4sofia.com/

Share this post