Търсите най-доброто платежно решение за онлайн търговия? Включете се в безплатния уебинар, организиран от Paysera в партньорство с Българската Е-комерс Асоциация и Европейски потребителски център, за да научите:

  • Кои са най-използваните платежни методи в електронните магазини в България.

Жанет Найденова, председател на Българската Е-комерс Асоциация, ще представи данни за онлайн продажбите у нас, поведението и нагласите на потребителите, най-често купувани стоки и услуги, статистика за начините на плащания.

  • Как да изберете портал за онлайн плащания.

Александър Лачев от Paysera ще разкаже за възможностите, които предлага Paysera Checkout, както и за новото платежно решение, базирано на отвореното банкиране – плащане с иницииране. Услугата е с над 50% по-ниски комисиони спрямо плащането с карти.

  • Как да бъдете подготвени за различни ситуации при онлайн продажбите.

Соня Спасова, директор на Европейския потребителски център в България, ще обърне внимание на правата и задълженията на търговците и потребителите в дигиталното пространство. Тя ще даде полезни съвети как да се предпазите от грешки при продажби в интернет, разглеждайки реални казуси.

Дата и час:        16.06.2022, 11:00

Участници:        Александър Лачев, Paysera

                             Анита Соколова, Paysera /модератор/

                             Жанет Найденова, Българска Е-комерс Асоциация

                             Соня Спасова, Европейски потребителски център

Уебинарът е безплатен, с предварителна регистрация на: https://app.livestorm.co/paysera-lt-1/platezhni-resheniya-za-onlain-trgoviya

Очакваме ви!

Share this post