Digital4Burgas 2022- мястото, на което се говори за стартиране на онлайн бизнес и неговото устойчиво развитие. Над 20 водещи експерти ще споделят своя опит в онлайн търговията и тази година на голямата сцена.

Събитието ще се проведе в двудневен присъствен формат на 12-ти и 13-ти май.

Ден 1 е насочен към правни и счетоводни аспекти на онлайн търговията през 2022, като се коментират на лесен за аудиторията език, новостите в административните изисквания и още много други важни за онлайн търговците теми. Денят ще завърши с панелна дискусия включваща успешни дигитални компании и бизнеси от Бургас и региона в партньорство с колегите от DigiHub.

Ден 2 от конферендията е фокусиран върху успешни кейстъдита и практически съвети от водещите компании и експерти в България. Повече за тях ще разберете на място – ICCB – International Congress Center Burgas 12-ти и 13-ти май.

Може би за първи път сред Експо Зоната и сред вас ще срещнете успешни компании, дошли специално за вас, да споделят своя опит и експертиза и то на световно ниво!

Ще срещнете компании като eBay, Yettel, GombaShop, TBI Bank, Settle, SuperHosting, Design Expert, VTEX, RetargetingBiz, Дигитална агенция SEOMAX, Beluga IT и още други.

Всички компании, от които зависи вашата сигурна доставка в лицето на Econt, СПИДИ, Metrica, EUShipments ще бъдат там да поговорят с вас и за вашите конректни нужди!

Очакват ви практични съвети и стратегии как да правите ефективна онлайн търговия. Ще научите полезна информация от практици, които са минали по вашия път и имат какво да ви кажат!

Дата: 12 и 13 май.

Място: Бургас, ICCB – International Congress Center Burgas
Повече информация: https://digital4burgas.com

Организаторския екип на D4Burgas са приготвили страхотна изненада, част от инициативата за развитие на бранша в региона:

  • Само тази седмица можете да закупите 1 билет и ще получите 1 бонус към него.

Може да се възползвате от промоцията като закупите своя билет до полунощ на 8-ми май. Заявете своя билет тук >>  https://digital4burgas.com

Share this post