Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) приветства с „Добре дошъл“ най-новия си пълноправен член Glovo!

Glovo е онлайн платформа, свързваща потребители, партньори и куриери с цел удовлетворяване на търсенето на клиентите чрез незабавно предоставяне на стоки и услуги. Платформата има за цел да трансформира начина, по който потребителите придобиват това, от което се нуждаят, като направи градовете по-достъпни.

Oт самото си създаване, Glovo си поставя мисията да достави „каквото и да било“. Именно това позволява на компанията лесно да интегрира различен вид нови партньори, като супермаркети, дрогерии и други, когато възможността се открива. 

Glovo вече оперира в 66 населени места в България, партнирайки си с над 2 000 ресторанта, както и няколко вериги супермаркети, дрогерии и други. Приоритетите на местния пазар за компанията са разширяване на партньорската мрежа и оптимизиране на времето за доставка. Тези усилия са свързани с експанзията на т. нар. бърза търговия (quick commerce), която представлява следващото поколение електронна търговия, поставящо голям фокус върху скоростта на доставката.

“В Glovo искаме да дадем на всеки лесен достъп до всичко в неговия град, оказвайки устойчиво въздействие върху икономиката, обществото и околната среда: ние сме компания, отговорна на първо място в технологиите. Щастливи сме, че вече сме част от Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) – асоциация, която се застъпва за жизненоспособната цифрова икономика” споделя Александър Йорданов, генерален мениджър на Glovo България.

Научете повече за Glovo >>

Share this post