Българската Екомерс Асоциация (БЕА) в качеството си на браншови партньор има удоволствието да сподели пред Вас дебютното издание на Digital4Ruse 2022, което ще се проведе тази събота, 16-ти април в Доходно Здание, гр. Русе. Това е първото за годината събитие от дигиталната карта на Digital4 за България!

На събитието ще можете да срещнете едни от най-успешните професионалисти в сферата на международната онлайн търговия. Те идват за Вас в град Русе, за да станат част от конференцията Digital4Ruse – Международна онлайн търговия. Сред лектори и участници ще срещнете компании като  Vtek, eBay, Yettel, Settle, TBI, Beluga IT, Ekont, Speedy, Metrica, EuShipments, Superhosting, SEOMAX, Gombashop и други.

Очакват Ви практични съвети и стратегии как да търгувате на международните пазари. Ще научите полезна информация от практици, които са минали преди Вас по пътя на международната онлайн търговия и имат какво да Ви кажат!

Вземете билет с промо код BEA със специална отстъпка от -20%, предоставена за членовете на BEA: https://bit.ly/3KtkJax

Станете част от Digital4Ruse и бъдете активни участници в една от най-значимите инициативи в е-комерс бранша за България!

Повече за събитието: https://digital4ruse.com/

Share this post