Atamiq.com е иновативна B2B онлайн платформа за продажба на високотехнологично оборудване, машини и консумативи с различни приложения в индустриалния сектор, енергетиката, водоснабдяването и третирането на води.

Eкипът на компанията е с повече от 25 години опит в сферата на индустриалните технологии, като надгражда вече постигнатото с една нова концепция за напълно улеснена онлайн платформа и дава възможност на бизнеса за лесно и бързо закупуване на високотехнологично индустриално оборудване онлайн.

Платформата ще предоставя на своите клиенти повече от 100 000 артикула от 60 различни доставчици в 6 различни направления, в това число:

– Екологични технологии и системи

– Задвижвания, мотори и двигатели

– Помпи, топлообменници и компресори

– Арматура и фитинги

– Метали и металообработка

– Индустриални консумативи и ремонт

В продуктовото портфолио на Atamiq са включени системи за третиране на води, утайки и почви, соларни системи, високотехнологични задвижвания, мотори, двигатели, специализирани индустриални помпи, специализирана арматура, фитинги, крепежни елементи, предпазни средства и др.

Към момента няма аналогична платформа в Югоизточна Европа, която да предоставя толкова широк набор от специализирани продукти. Като в допълнение, Atamiq дава на своите клиенти труднодостъпна информация – техническа документация, чертежи, видеа, време за доставка и цени.

Освен основните e-commerce функционалности, Atamiq предлага още допълнително интегрирани B2B фунционалности като запитвания, оферти, фирмен профил, кредитен лимит на компанията и др.

Визията на Atamiq е да продължи развитието си, като следва най-новите тенденции в индустрията и зелената трансформация в сектора. За да повиши доверието на потребителите в екологичните продукти, следва най-новите тенденции и предлага продукти и решения, които са от водещи международи производители.

За повече информация, посетете: https://atamiq.com

Share this post