Primegear.bg е онлайн магазин за спортни дрехи и обувки, който не просто обещава, а прави всичко възможно потребителите им да получат най-доброто.

„Защото заслужаваш най-доброто“ е мотото, в което целият екип на компанията вярва и се бори да докаже всеки ден.

Основан през 2019 година, PrimeGear.bg е собственост и запазена марка „Гиър Ъп“ ООД. Макар и млада, екипът, който стои зад компания е развивал десетки електронни магазини в Европа и България, като са работили по едни от най-известните италиански марки. С над 35 години сумиран опит в електронната търговия, екипът на „Гиър Ъп“ ООД иска да предостави безупречно потребителско изживяване и обслужване на всеки клиент.

Всички потребители на PrimeGear могат да се възползват от впечатляващо обслужване, лично отношение, консултиране по време на пазаруването им, както и многобройни екстри и допълнителни функционалности, които компанията е разработила. Постоянното обновяване и подобряване на онлайн магазина правят PrimeGear едно модерно и сравнимо с най-добрите магазини изживяване, а потребителската програма на компанията дава възможност на клинетите си да печелят Prime точки за различни действия на сайта, които може да използват при покупка.

Основните характеристики на продуктите, които потребителите ще открият в PrimeGear, са безкомпромисното качество и актуални модели. Следвайки мотото си, „ти заслужаваш най-доброто“, компанията работи единствено с официалните вносители или производители на световни спортни марки и всички дрехи, маратонки, аксесоари, любителска и професионална екипировка, са оригинални и с доказан произход. Всички потребители могат да избират измежду 5000 модела от актуални колекции, на грандовете в спортното облекло – Under Armour, Asics и NEBBIA.

PrimeGear.bg е оторизиран онлайн магазин от Under Armour България, класифициран като „Златен Партньор“ на Asics за страната и официален вносител на словенската спортна марка NEBBIA, като работи в тясно сътрудничество с производителя на марката.

Освен страхотно място за пазаруване, PrimeGear.bg е и социално отговорен бранд, като подкрепя доказали се професионални атлети и спортни събития, като „Държавно първенство по фитнес и бодибилдинг“, на което компанията беше спонсор през 2021 година.

За повече информация, посетете https://primegear.bg – защото заслужаваш най-доброто.

Share this post